x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Stuff by ANUŞKA

Stuff by ANUŞKA

26 Iun 2009   •   00:00
Stuff by ANUŞKA
Sursa foto: /

CU RATINGUL PESTE HOTARE. E foarte trist că ne pleacă vedetele. Unele peste hotare, că-n România nu-şi mai găsesc liniştea. Pe alocuri, poate nici ratingul. Aud că şi pe Andreea Raicu o bate gândul să plece. O dată cu ea, cred că se va duce dracului şi puţina eleganţă pe care o mai vedeam afişată în cercul lor restrâns.



PAJIŞTI MĂNOASE. Din ce în ce mai multe asistente ale moderatorilor de emisiuni porcoase devin peste noapte vedete. Adică aşa le declară ziarele, ca să sugă şi ele un pic la ugerul ratingului. Altfel, zău, doar n-o să ne-apucăm acum să dăm pe prima pagină premianţi la olimpiada internaţională de matematică, slăbănogi cu lentile ca fundul de sifon ori fătuci bondoace, în pubertate eruptă. Dă-i, Doamne, iartă-mă, cu matematica lor, că o să vadă ei c-ajung să spele podele, dacă n-au cur, ţâţe şi bemve.

MODELE. Adrian Enache a anunţat că divorţează şi s-a prosternat public. Complet lipsit de modestie, o ţinea sus şi tare că el îşi dă seama că e un model şi d-aia s-a decis să se organizeze. Sper din toată inima că nu e un model pentru copiii lui, căci învăţăturile pe care-ar putea să le tragă micuţii nu-s tocmai din cele mai ortodoxe. De asemenea, sper că nu-şi închipuie că e un model pentru majoritatea, căci asta ar înseamna că ne-mpuiem toţi pe-alăturea, creştem copii haihui şi, până la urmă, ne-mprăştiem sămânţa care pe unde-apucăm. Ceea ce nu e gigea. Poate cel puţin să fie înscris la categoria "excepţii", nicidecum la model. Iar în caz că se referea la model artistic, nici măcar acolo n-a nimerit, că ăşia micii, vedetele proaspete, nu-i seamănă. Şi, la urma urmei, "modelul" nu s-a gândit că un colateral la izbucnirea lui de curăţire sufletească o să fie atât o posibilă umilire publică a actualei neveste, cât şi o jenă suplimentară în cârca doritei viitoare? Probabil însă că modele sunt doar artiste şi nu se gândesc prea mult.

×
Subiecte în articol: punctul pe g