x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun SUA / A născut bărbatul gravid! (VIDEO)

SUA / A născut bărbatul gravid! (VIDEO)

05 Iul 2008   •   00:00

11:30 • Thomas Beatie, în vîrstă de 34 de ani, şi-a văzut visul cu ochii. El s-a internat la începutul săptămînii într-un spital din Oregon, iar ieri a adus pe lume o fetiţă, căreia îi spune "micul meu miracol".

Thomas Beatie, în vîrstă de 34 de ani, şi-a văzut visul cu ochii. El s-a internat la începutul săptămînii într-un spital din Oregon, iar ieri a adus pe lume o fetiţă, căreia îi spune "micul meu miracol".


COPIL SĂNĂTOS. El a născut prin cezariană o fetiţă sănătoasă, iar naşterea a decurs normal, fără probleme.  "Acum că voi avea un copil, mă simt într-adevăr un om împlinit. Pînă la urmă, lucrurile îşi urmează cursul natural", a declarat Beatie înainte de naştere.
Soţia bărbatului mamică, Nancy Roberts, a stat cu el tot timpul în spital. Thomas nu a discutat cu nici un reporter, iar naşterea s-a desfăşurat în condiţii de securitate maximă, a declarat o sursă din interiorul spitalului. A stat într-o rezervă specială, departe de ochii presei şi separat de celelalte mămici. Thomas Beatie, bărbatul care a suferit în urmă cu 10 ani o operaţie parţială de schimbare de sex, păstrîndu-şi organele reproducătoare femeieşti, a anunţat că el şi soţia sa sunt pregătiţi să aibă alţi copii.

NU E SINGURUL. Alţi trei bărbaţi au rămas însărcinaţi. Thomas Beatie este al patrulea bărbat care aduce pe lume un copil. Înaintea lui alţi trans-sexuali au născut. Primul eveniment de acest gen a avut loc în 1982, în Atlanta, SUA, când Jason Cope a născut o fetiţă. Din păcate, în urma depresiei post-natale, Jason s-a sinucis. Cel de-al doilea caz a avut loc tot în Statele Unite, în San Francisco. Astfel că, în 1999, Matt Rice a născut un băieţel. Şi artistul chinez Lee Mingwei a fost fertilizat in vitro în anul 2004 şi a adus pe lume un copil al cărui sex a rămas secret.

 

×
Subiecte în articol: magazin