x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun "Sunt foarte bună la pat". Cum îşi definesc meseria corporatiştii când ies la agăţat

"Sunt foarte bună la pat". Cum îşi definesc meseria corporatiştii când ies la agăţat

06 Ian 2012   •   13:49
"Sunt foarte bună la pat". Cum îşi definesc meseria corporatiştii când ies la agăţat

Bula e desuet, iar vorbele dulci lasa loc limbajului corporate. De cand romanii au devenit printre cei mai muncitori oameni din Europa, s-au schimbat si bancurile si perceptia asupra ritualurilor de curtare.

Iata mai jos cateva exemple care arata ca afacerile si placerea au devenit foarte greu de separat.

Vezi un tip superb la o petrecere. Te duci la el si ii spui: "Sunt foarte buna la pat". Asta e MARKETING.

Vezi un tip superb la o petrecere. Una din prietenele tale se duce la el si, aratand spre tine, ii spune: "Este foarte buna la pat". Asta e ADVERTISING.

Vezi un tip superb la o petrecere. Te duci la el si ii ceri numarul de telefon. A doua zi il suni si ii spui: "Sunt foarte buna la pat". Asta e TELEMARKETING.

Vezi un tip superb la o petrecere. Te ridici si iti aranjezi rochia. Te indrepti spre el si ii torni o bautura. Spui: "Imi dai voie?" si te apleci usor sa-i indrepti cravata, lipindu-ti piepul de bratul sau. Apoi il privesti dulce si spui: "Apropos, sunt foarte buna la pat". Astea sunt PUBLIC RELATIONS.

Vezi un tip superb la o petrecere. Se ridica, vine la tine si iti spune: "Am auzit ca esti foarte buna in pat". Asta e BRAND RECOGNITION.

Vezi un tip superb la o petrecere. Il convingi sa mearga acasa cu una dintre cele mai bune prietene ale tale. Asta e SALES.

×