x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Super ofertă de Crăciun la Divertis Mall

Super ofertă de Crăciun la Divertis Mall

de Roxana Ioana Ancuta    |    Oana-Maria Baltoc    |    23 Dec 2008   •   00:00

Nu lăsaţi criza să vă strice Sărbătorile! Jojo şi Silviu Petcu sunt optimişti… întotdeauna se poate şi mai rău.



Crăciuniţa Jojo va primi anul acesta tot ce-i pofteşte inima, chiar dacă sacul Moşului s-a mai subţiat pe motiv de criză financiară. Nici nu se putea altfel, atâta vreme cât Silviu Petcu este cel care împarte darurile, iar nepotismul este deja lege în România.

Superlativele 2008. Duminică 28 decembrie, este ziua în care puteţi petrece Crăciunul, dar şi Revelionul la "Divertis Mall", unde aveţi toate şansele să primiţi şi un premiu: "Facem Crăciunul şi Revelionul într-unul singur, pentru că muzele ne-au spus că trebuie să scriem ceva glume în această perioadă. Am pregătit o gală a Superlativelor anului 2008 în care vor fi premiaţi cei mai buni dintre cei mai buni, doar trebuie să dăm şi noi premii ca să fim în rând cu lumea. Va exista şi o secţiune dedicată primarilor, pentru că avem foarte mulţi primari valoroşi, capabili, prilej cu care domnul Rudolf Giuliani, fost primar al New Yorkului, va înmâna un premiu. Bineînţeles, avem şi o categorie a cuplurilor mondene. De ei nu ne putem sătura indiferent de ce fac, că ies pe stradă, îşi suflă nasul, cumpără un brad de 20.000 de euro sau îşi mai iau un Bentley şi îl dau de gard. Dăm şi premii speciale pentru acele persoane care nu au excelat neapărat într-un anumit domeniu, dar pe care viaţa i-a scos în faţă la un moment dat. Cum este doamna Udrea, care va primi premiul "Blonda de la dreapta". Avem o blondă la stânga, doamna Daciana Sârbu şi, în sfârşit, Elena Udrea ocupă singură banda de la dreapta. Iată, Parlamentul României este echilibrat, că până acum nu a fost cazul", a dezvăluit Moşul Divertis din secretele ediţiei speciale pe care o vom urmări la Antena 1.

FUGA SPRE CRIZĂ. De cealaltă parte, Crăciuniţa Jojo nu vrea să se amestece în politică, mai ales că sfârşitul de an îl va petrece în Asia, alături de iubitul ei, Cătălin Căţoiu. "Vom vizita Hong Kong, Macao şi Vietnam. De Revelion o să fim în Saigon, împreună cu o prietenă care se întoarce acasă după 20 de ani. Apoi ne vom opri şi în America, aşa că, în loc să fugim de criză, o să ajungem exact în locul unde a început", ne-a mărturisit Jojo amuzată.

Şi, pentru că Jojo este pata roz a grupului "Divertis", aşa cum singură se recomandă, iată şi o urare ceva mai senină pentru anul care stă să vină. "Le urez românilor un an cât mai roz şi un Crăciun foarte cald petrecut alături de familie. Aveţi încredere, orice se poate rezolva cu multă răbdare şi credinţă!"  

Petrecem în familie

Divertis intră în vacanţă de la 18 decembrie, nu înainte ca glumeţii să stabilească ce vor face la anul. Silviu Petcu petrece Crăciunul la Iaşi, la părinţii săi, şi va continua cu o vacanţă în Malta, urmată de o scurtă oprire pe o pârtie de sky. Prin urmare, Divertişii vor face Sărbătorile separat, chiar dacă mulţi îi văd petrecând tot în formula de pe micul ecran. "După 27 de ani de stat împreună la Divertis ne simţim ca într-un mariaj. Tocmai de asta, atunci când prindem ocazia, o tăiem ca potârnichile care încotro. Ceea ce este firesc, pentru că fiecare are familia sa acasă, chiar dacă avem norocul să ne câştigăm existenţa într-un mod foarte plăcut. Doar românului îi place la nebunie să râdă de celălalt şi să se dea cel mai deştept. Aşa că noi ăştia de la Divertis reprezentăm chintesenţa poporului român", spune Silviu Petcu.

Noul colind pe care îl va cânta Elena Udrea de acum încolo va fi «Am plecat la vânătoare, Boc, Boc să-nălţăm», iar Loredana va reedita hitul «Ridică-mă la cer», alături de Boc Mafia"
Silviu Petcu Divertis

×
Subiecte în articol: divertis cover story