x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Surprize la HBO

Surprize la HBO

de Adriana V. Paduraru    |    29 Dec 2006   •   00:00
Surprize la HBO

Doua concerte de exceptie si un film surpriza sunt oferta de Revelion a HBO. De la ora 22:00 incepe petrecerea cu Depeche Mode. HBO va ofera concertul sustinut de Dave Gahan, Martin Gore si Andrew Fletcher la data de 18 februarie, pe Stadionul Forum din Milano.

Revelion Depeche Mode si Coldplay. Doua concerte de exceptie si un film surpriza sunt oferta de Revelion a HBO. De la ora 22:00 incepe petrecerea cu Depeche Mode. HBO va ofera concertul sustinut de Dave Gahan, Martin Gore si Andrew Fletcher la data de 18 februarie, pe Stadionul Forum din Milano. Desi turneul a fost ocazionat de lansarea albumului Playing the Angel, play-list-ul de peste o ora a fost compus, in parti egale, din noutati (A Pain that I’m Used to, John the Revelator, I Want it All, Precious, Suffer Well) si din arhicunoscutele hituri ale anilor ’80-’90 (A Question of Time, I Feel You, World in My Eyes, Personal Jesus sau Enjoy The Silence). Peste o ora intra in scena trupa Coldplay. Membrii trupei nu au vrut decat sa combine muzica idolilor lor din adolescenta, Bob Dylan, The Stone Roses sau Neil Young, sa adauge un plus de acustica (despre Coldplay se spune ca atinge perfectiunea atunci cand canta unplugged) si sa faca acest amestec digerabil pentru tinerele generatii.

Totul culmineaza cu un film surpriza. HBO v-a pregatit concertul de la Toronto din martie 2006, filmat in HD cu 20 de camere si centrat pe promovarea albumului X&Y. Seara magica de Revelion continua, de la ora 0:10, cu un film surpriza.

Petrecere MGM
Trei filme de arhiva a pregatit si MGM pentru noaptea de Revelion. Primul, difuzat la ora 21:30, o are in prim-plan pe Madonna. "In pat cu Madonna" este numele productiei din 1991, in care Regina Pop l-a avut ca partener pe Antonio Banderas. Ambitioasa blonda a strabatut adesea lumea, din Japonia, unde a fost arestata pentru indecenta in public, pana-n Canada si Detroit. O privire indiscreta in lumea apropiata a cantaretei dezvaluie cu abilitate efortul din spatele iesirii pe scena. Seara continua "The In Crowd", pelicula din 1988 cu Donovan Leitch, Joe Pantoliano si Jennifer Runyon. Urmeaza "Rockula", o poveste moderna cu vampiri, sex si rock’n’roll. Ralph Lavie, un vampir de 300 de ani, ghinionist in dragoste, are sansa vietii lui cand o intalneste pe Mona, o fosta iubita din anii 1500. Protagonisti: Dean Cameron, Tawny Fere.
La TV

TVR cultural. In duminica Revelionului, TVR Cultural va invita sa urmariti doua spectacole efervescente. Primul, difuzat de la ora 22:00, ii are ca protagonisti pe marii campioni la patinaj ai Rusiei. "Moscow Stars on Ice" este o trupa care sustine turnee in intreaga lume, din 1986. Ea a fost formata de campionul european Igor Bobrin, caruia i s-au alaturat Natasha Bestemyanova si partenerul ei, Andrey Buki. De la ora 23:40 urmeaza "Midnight Circus", un program initiat si organizat de Uniunea Europeana de Radioteleviziune, care reuneste cele mai bune momente de divertisment din 14 tari europene. (A.V.P.)

B1TV. Programul realizat de B1TV cu ocazia trecerii in 2007 contine filme, seriale, concerte si emisiuni live. Prima surpriza a serii de 31 decembrie este reintalnirea cu actrita Monica Barladeanu in rolul Ana din serialul "Lombarzilor 8". De la ora 20:00 intra in scena Urania cu Pasul fortunei, iar de la ora 22:00 incepe petrecerea de Revelion "By Monica Columbeanu", cu o transmisiune in direct de la Snagov. Pentru ca Monica este insarcinata in ultima luna, cuplul asteapta cu nerabdare si bucurie nasterea fetitei lor, care poate avea loc in orice moment. (A.V.P.)
×