x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Surprizele Andei Adam

Surprizele Andei Adam

de Oana-Maria Baltoc    |    08 Ian 2010   •   00:00
Surprizele Andei Adam

Anda Adam le-a făcut fanilor săi o surpriză, aşa cum face în fiecare an. Artista MediaPro Music a înregistrat recent o nouă piesă, cadou pentru toţi cei care iubesc melodiile de sezon.



Melodia se intitulează "Don't Save It All For Christmas Day" şi poate fi ascultată atât pe youtube (http://www.youtube.com/watch?v=-pYD1IMMXR4) şi site-ul artistei, www.anda-adam.ro, cât şi pe www.mediapromusic.ro. Anda nu a uitat să-i facă o surpriză şi lui Mercy, căţeluşul său, căruia i-a cumpărat un costum de Moş Crăciun pe care patrupedul l-a purtat cu mare plăcere de Crăciun. În plus, artista şi-a surprins şi iubitul, pe Victor Slav, şi i-a pregătit cu mânuţele ei salată de boeuf pentru masa de sărbători. "Victor nu prea mă crede că o fac foarte bine, aşa că m-am hotărât să-i demonstrez", povesteşte amuzată Anda.

5488-110638-nine262398l.jpg

Fergie a dansat cu sânii la vedere
Solista trupei Black Eyed Peas, focoasa Fergie, a avut parte numai de peripeţii la filmările musicalului "Nine". Membrii staff-ului au avut ocazia să o vadă pe starletă în toată splendoarea sa. Cum corsetul pe care aceasta îl purta nu avea bretele, sânii artistei ieşeau la iveală ori de câte ori Fergie dansa mai zbuciumat. Designerul de costume a trebuit să îi creeze artistei un nou corset, care să o ferească de astfel de probleme. (A.V.P.)

Vince Vaughn s-a căsătorit

Actorul Vince Vaughn s-a căsătorit cu iubita sa, Kayla Weber, sâmbătă, 2 ianuarie, în oraşul lui natal, Chicago (SUA), potrivit unui comunicat emis de agentul de presă al actorului american, informează accesshollywood.com. Vaughn, starul comediei romantice "De Crăciun nu stăm acasă!/ Four Christmases", a cerut-o în căsătorie pe iubita sa la 14 februarie 2009, de Sfântul Valentin, sprijinindu-se într-un genunchi şi oferindu-i un inel cu un diamant de patru carate, în valoare de 125.000 de dolari. Vince Vaughn, în vârstă de 39 de ani, a preferat ca relaţia lui cu Kayla Weber să rămână discretă, spre deosebire de precedenta lui relaţie, intens mediatizată, cu actriţa Jennifer Aniston, de care s-a despărţit la sfârşitul anului 2006. (A.V.P.)

×
Subiecte în articol: magazin