x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Tare ca Monica - Vis de fata

Tare ca Monica - Vis de fata

de Luiza Moldovan    |    21 Mai 2006   •   00:00
Tare ca Monica - Vis de fata
INTERVIURI IMAGINARE
Am intalnit-o intr-o bucatarie de prieteni buni. Adica nu chiar asa de buni, dar orisicat, nici dusmani nu pot spune ca-mi erau. La zece minute dupa ce am facut cunostinta, mi-a destainuit secretul ei cel mai intim. Domnilor, doamnelor, sa intre in scena...

Jurnalul National: Esti o fata oarecare?
O fata: Da, dar tare mult imi doresc sa nu mai fiu o oarecare.

Ce-ti doresti tu cel mai mult si cel mai mult?
De la viata asta de toata scarba?

Da, de la viata asta de toata scarba.
Aceasta fata imi raspunde ca: Sa-ntalnesc un barbat, sa-l iubesc si sa ma iubeasca.

Este cel mai frumos vis pe care-l poate avea o pustoaica de 15 ani.
Fata zice ca: Si sa investeasca in mine.

Sa investeasca sentimental...
Deci, draguta, uita-te la mine ce fata am! La o asa fata imi doresc niste toale mai de Doamne-ajuta. Am un corp frumos si o fata de vis. Daca nu pot sa ma fac manechin la Milano, atunci macar pe unu’ cu bani sa pun si io mana, mama ma-sii de treaba, ca m-am saturat de saracie ca de mere padurete.

Ai un prototip, ceva?
Da, deci prototipul meu e Monica Gabor, fata lui Irinel Columbeanu.

Ba pardon! Gagica-sa!
Pai eu ce spun? Imi doresc sa ma ia de suflet un Irinel Columbeanu si sa facem un rialiti-sou impreuna, ca sa vada lumea ce am eu! Ca io m-am saturat sa ma uit la altii.

Pai ce au altii si tu n-ai?
Fata isi priveste sireturile de la tenisi si admite ca: Bani! Vreau bani sa-i intorc cu lopata! Vreau sa fac bani, vreau bani si bani si niste bani pe care sa-i intorc cu lopata. Si mai vreau un tip. Un tip cu bani. Cu multi bani. Si mai vreau un rialiti-sou in care sa fiu eu cu tipul meu cu bani. Si mai vreau un bemveu, ba nu, un audio d-ala... ba nu, vreau un porse ultimu’ racnet cu care sa ma duc la scoala. Vreau sa fiu buna cu colegele mele. Vreau sa le iau cu masina mea de la scoala mea, pe care o sa mi-o cumpere tipul meu cu bani pe toata, daca vreau eu, vreau sa le asigur servicii de transport, sa le arunc care pe unde, in drumul spre casa.

Cum crezi c-ai sa reusesti asta?
O sa stau pe chat pan-o sa capiez. Caci, mie-mi place de Monica Gabor si de cum s-a ajuns ea. Ea este modelul de urmat in viata.
×
Subiecte în articol: magazin bani