x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Taxi n-are frână la mega-HIT-uri

Taxi n-are frână la mega-HIT-uri

12 Sep 2012   •   09:40
Taxi n-are frână la mega-HIT-uri

Dupa 'Cele doua cuvinte', 'Te iubesc non-stop', 'Karma, zenu' si feng shuiu'', trupa Taxi mai lanseaza o piesa care se anunta mega-hit: 'Esti iubibila'. Se anunta mega-hit din mai multe motive, principalul fiind acela ca place mult de la prima auditie, fiind simpatica si asa cum comenta un utilizator youtube: 'Am avut un zambet tamp tot videoclipul!! Bravo!'.

La fel de importanta este distributia videoclipului. Ca de obicei, Dan Teodorescu & compania au reusit nu doar sa stranga laolalta mai multe vedete autohtone, ci chiar sa le determine sa se 'dea in spectacol' intr-un mod care le face extrem de simpatice. Ca iti mai placea sau nu de Teo dupa aventura sa politica, nu ai cum sa nu o placi alaturi de alesul inimii sale...

Iata distributia completa, asa cum apare in lista de multumiri a celor de la trupa Taxi:

'Virgil Iantu, Mihaela Radulescu & Dani Otil, Elena Ionescu & Marian Duta, Maia Maironi & Dan Fintescu, Irina & Razvan Fodor, Andreea & Cabral, Anca & Pavel Bartos, Andreea & Mihai Margineanu, Diana & Razvan Simion, Monica Davidescu & Aurelian Temisan, Andra & Catalin Maruta, Olivia Steer & Andi Moisescu, Elena & CRBL, Paula Seling & Razvan Bucura, Teo Trandafir & Costi Iosef, Ioana & Mihai Gainusa, Irina Teodorescu'.

 

×