x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun "Cine eşti? Wow! Eşti fotomodel?". REACŢIA DE MILIOANE a unui bărbat în faţa soţiei, după ce s-a trezit din operaţie (VIDEO)

"Cine eşti? Wow! Eşti fotomodel?". REACŢIA DE MILIOANE a unui bărbat în faţa soţiei, după ce s-a trezit din operaţie (VIDEO)

11 Sep 2013   •   10:30
"Cine eşti? Wow! Eşti fotomodel?". REACŢIA DE MILIOANE a unui bărbat în faţa soţiei, după ce s-a trezit din operaţie (VIDEO)

Jason Mortensen din Utah a fost foarte surprins în momentul în care, proaspăt trezut după operaţia de hernie, dă cu ochii de soţia. Reacţia bărbatului este foarte amuzantă, iar înregistrarea postată pe YouTube a devenit virală.

Videoclipul de trei minute în arată pe Jason Mortensen cum îi face complimente femeii despre care crede că este manechin, fără a bănui că este soţia lui de şase ani.

Jason a început să-i pună lui Candice multe întrebări. "Medicul te-a trimis aici? Eşti cea mai drăguţă femeie pe care am văzut-o vreodată! Eşti model, cine eşti tu, cum te numeşti?"

"Sunt sotia ta!", i-a raspuns femeia, in timp ce radea.

Candice Mortensen, frumoasa blondă văzută în ochii pacientului, a încercat că-şi convingă soţul să mănânce un biscuit pentru a încerca să-şi revină. Bărbatul a suferit cinci operaţii în şase ani şi s-a scuzat că nu-şi mai aminteşte multe lucruri.

Videoclipul a fost văzut de peste 4 milioane de persoane. Numerosi utilizatori l-au declarat pe american sotul anului.

×