x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Te pui cu blondele

Te pui cu blondele

de Adriana V. Paduraru    |    29 Feb 2008   •   00:00

Show-ul va dărâma sau, dimpotrivă, va confirma prejudecă­ţile create în jurul blondelor. 50 de blonde vor fi împăr­ţite pe grupe în funcţie de numărul răspunsurilor corecte.

ANTENA 1/Te pui cu blondele/Divertisment/Joi 20:30

Show-ul va dărâma sau, dimpotrivă, va confirma prejudecă­ţile create în jurul blondelor. 50 de blonde vor fi împăr­ţite pe grupe în funcţie de numărul răspunsurilor corecte. Grupa 1 va cuprinde fetele care au cele mai puţine răspunsuri, iar gru­pa 8 va cuprinde o singură per­soa­nă: blonda care a dat cele mai multe răspunsuri co­rec­te (“Blonda supremă”, cum îi spune prezentatorul Dan Ne­gru). Dacă va răspunde corect, bărbatul va putea elimina toate blon­dele din grup care nu au răspuns corect, res­tul avan­sând în runda a doua. Dacă răs­pun­de greşit, toate blondele din grup vor merge în runda a do­ua. Fiecărei blonde eliminate îi corespunde o sumă de bani care îi va reveni bărbatului ca jackpot. “Blondei su­­pre­me” nu-i va fi atribuită o sumă anume, ci va “valora” du­blul Jackpotului acumulat de concurent până în acel moment.

 

PRIMA TV/Schimb de mame/Reality-show/Duminică 20:30

Schimb de mame

Prima emisie din primăvara 2008 le aduce în prim-plan pe Răz­vănela, din comuna Madei, judeţul Neamţ, şi pe Nicoleta, din Lugoj – Timiş. Ajunsă în Lugoj, Răzvănela găseşte doar doi copii cuminţi şi un soţ pe al cărui umăr poate să se plângă în voie de nenorocirile de acasă.

 

PRO TV/Te vezi la ştirile PRO TV/Reportaj/Duminică 13:15

Îmblânzitor de zimbri

Cristian Tabă­ră s-a aflat la re­zervaţia de zimbri de la Neagra Buc­şani, lângă Târgo­vişte, “regatul” aces­­tor creaturi ma­­­­­sive şi imprevizibile care stăpâneau odinioară pădurile Europei.

 

EUFORIA TV/Geta Voinea hair&style/Divertisment/Duminică 21:00

Hair&Style

Când vine vorba despre podoaba capilară, cu toţii suntem interesaţi de noutăţi, trucuri şi sfaturi practice. Toate răspunsurile le aflaţi de la specialista în hair-style Geta Voinea. Fiecare ediţie cuprinde două momente distincte: unul în care este aranjată o vedetă autohtonă şi unul în care se fac schimbări de look pentru femei obişnuite.

 

PRIMA TV/Momentul adevărului/Divertisment/Duminică 21:00

Momentul adevărului

Teo Trandafir le va testa sinceri­tatea con­cu­ren­ţilor, punând la bătaie un premiu de 150.000 de lei. Însă întrebă­rile, tot mai intime şi mai dificile, le pot schimba în mod dramatic destinele.

 

PRO CINEMA/Premiile Grammy 2008/Divertisment/Sâmbătă 15:45

Premiile Grammy 2008

Reprezentaţii live, show-uri de lu­mini, momente unice în istoria muzicii şi discursuri emoţionante ale celor mai tari artişti ai anului – cu toate acestea vă veţi întâlni la Pro Cinema, când va fi difuzată gala Premiilor Grammy 2008. Marea câştigătoare: Amy Winehouse, care a primit cinci premii din cele şase nominalizări.

 

TVR 1/Hai să bucătărim/Divertisment/Luni-vineri 14:45

Hai să bucătărim

Gătitul nu este o corvoadă! TVR 1 încearcă să vă demonstreze contrariul în noul cooking-show. Utilizând numai ingrediente simple pe care cu toţii le avem la dispoziţie, Jacob Hausman, bucătar internaţional, şi Adrian Nartea, simpaticul său coprezentator, vor fi la dispoziţia dumneavoastră cinci zile pe săptămână. Idei uşoare şi o doză zilnică de inspiraţie culinară vă vor ajuta cu siguranţă să răspundeţi la întrebarea ce bucătăresc azi?

 

Medianews

Crime celebre. Zone Reality dedică o lună întreagă celor mai bune programe care au ca subiect infracţiuni, printre care şi captivantele noi episoade din Crime Celebre (Crime Stories). Crime Celebre îi poartă pe telespectatori în spatele scenei, dezvăluind toate detaliile mai puţin plăcute, îi prezintă pe cei implicaţi, scoate la iveală tehnicile creative, dar epuizante, în acelaşi timp, folosite în rezolvarea crimelor şi expune emoţiile prin care au trecut cei afectaţi.

 

Antena 1
Folclorul contraatacă
Divertisment
Vineri 18:00


Boney M contraatacă folclorul
În ediţia din această seară, a emisiunii "Folclorul contraatacă”, cei care vor trebui să răpsundă provocării cântăreţilor de muzică populară sunt oamenii de culoare, printre care şi Brad Veejohnson, component al trupei Boney M. Cornelia Rednic, Elena Merişoreanu, Ştefania Rareş şi Gelu Voicu îi vor avea drept "victime” pe actriţa Beatrice Peter (cunoscută telespectatorilor Antenei 1 din sitcomul "Fast Food”), actorul Victor Yila şi Brad Veejohnson, component al îndrăgitei trupe Boney M.


Euforia TV
Alegerea Ritei
Reality-show
Duminică


Alegerea Ritei Mureşan
Creatoare de modă Rita Mureşan debutează în televiziune, începând din 2 martie, când va fi protagonista şi totodată amfitrioana unui reality show la Euforia TV: "Alegerea Ritei”. Doisprezece bărbaţi vor încerca să-i demonstreze că întruchipeaza toate calităţile pe care o femeie aşteaptă să le întâlnească la alesul ei. "Alegerea Ritei” nu este un relity show prin care Rita îşi caută un partener de viaţă, ci în care ea alege bărbatul care ar plăcea oricărei femei. Pentru prima dată în istoria televiziunii din România, 12 bărbaţi se vor întrece într-o competitie spectaculoasă, plină de strălucire şi forţă, pentru a-şi atribui rolul de cel mai seducător şi dorit bărbat.


Euforia TV
Zodia fluturelui
Divertisment
Luni-vineri 16:00


Zodia fluturelui
Un nou sezon "Zodia Fluturelui” începe din 3 martie la Euforia TV. Noul format se va axa pe actualitatea mondenă, mai mult decât până acum, observat fiind faptul că publicul-ţintă are o preferinţă accentuată pentru informaţiile de acest gen. Astfel, de luni până miercuri inclusiv, emisia se va deschide cu un subiect care ţine prima pagină a ziarelor mondene, un eveniment în care sunt implicate vedete autohtone. Alte două rubrici interactive se vor axa pe subiectele de mare interes acum pentru femei, look-ul şi îngrijirea personală. O altă rubrică este "Revista presei pentru femei”, în fiecare zi fiind prezentate subiectele de primă pagină ale publicaţiilor care au ca target în special femeile din România. Pentru zilele de joi şi vineri, emisia nu va mai fi alcătuită din cele patru rubrici, ci va păstra formatul anterior, compact, pe formula consacrată a discuţiei dintre cele cinci VIP-uri invitate din platou şi prezentatoare. În cealaltă parte a platoului vor intra, pe rând, specialiştii, cu intervenţii legate de tema de discuţie a zilei.
Pe tot parcursul săptămânii vor fi invitaţi speciali - trupe sau artişti cu momente muzicale şi dans. Şi cel mai interesant, Manuela va avea un co-prezentator. Ea va fi secondată de tânărul model, Bogdan Vlădău.


Pro TV
Parte de carte
Talk-show
Duminică 11:15




Parte de carte
În ediţia din 2 martie a emisiunii "Parte de carte”, Cristian Tabără şi invitaţii săi, istoricii Stejărel Olaru şi Vlad Nistor, îşi vor îndrepta atenţia asupra situaţiei în care s-au aflat diferite culte din România în timpul perioadei comuniste, asupra represiunii şi intimidării exercitate asupra acestora, dar şi asupra "capitulării” multor membri ai clerului ca urmare a acestei situaţii. "Cultele din România între prigonire şi colaborare”, cartea lui Carmen Chivu Duţă apărută la editura Polirom, va constitui punctul de plecare al acestui dialog.


Pro TV
Business magazin
Economic
Duminică 12:15


Ultimele tendinţe în afaceri
Duminică, 2 martie, Olivia Steer prezintăultima ultima modăîn domeniul designului interior – mobila pictată. O afacere dezvoltatăîn România de Alina Pentac şi Ioana Calboreanu, douătinere studente la Artăcare nu păreau săaibăun viitor promiţător în România. A fost nevoie, însă, de o idee ingenioasăde afacere în domeniul designului interior care le-a schimbat viaţa. Au scos pe piaţa din România mobila pictată. "Clienţii lor sunt prezentatoare TV, soţii de oameni de afaceri şi politicieni”, spune realizatoarea şi prezentatoarea Olivia Steer despre Togo design, afacerea celor douăprietene, care s-a extins şi cuprinde azi pe lângămobilier pictat, picturi murale, redecorări şi reabilitări imobiliare.


Pro TV
Apropo TV
Divertisment
Duminică 14:00


Apropo TV
Topul afacerilor profitabile
Saloane de înfrumuseţare, agenţii imobiliare sau studiouri de înregistrări? Pentru cine se întreabă care sunt cele mai profitabile afaceri, echipa Apropo Tv alcătuieşte duminică, 2 martie, un top care va spulbera orice mister. "Clienţii” lui Andi Moisescu vor fi ca întotdeauna vedete mai mari sau mai mici din România, care vor împărtăşi câteva dintre secretele afacerilor lor. "A cui este maşina?” este titlul celui de-al doilea material pe care telespectatorii Pro Tv îl vor putea urmări duminică, la Apropo Tv. Andi Moisescu le va arăta invitaţilor săi din studio poza unei maşini, iar apoi le va da trei variante de posibili proprietari. Cine ghiceşte proprietarul câştigă! Campania "Şi eu am fost furat în Romania” continuă la Apropo Tv! Telespectatorii Pro Tv vor descoperi o nouă întîmplare nefericită trăită de o vedetă din pricina hoţilor din România.


Pro TV
Ce se întâmplă doctore?
Divertisment
Sâmbătă 17:15


Ce se întâmplă doctore?
În prima zi din luna martie, Oana Cuzino le oferătelespectatorilor un mărţişor de sănătate. O emisiune în care invitaţii Oana Roman, Nicola şi Gabriel Cotabiţăpovestesc tuturor cum şi ce i-a determinat săslăbească, dar şi ce îi sfătuiesc pe cei care vor neapărat săslăbească"Nu existăcure miraculoase”, este deviza invitaţilor la emisiunea "Ce se întâmplă, doctore?”, din 1 martie. Între douămelodii şi sfaturi de frumuseşe de la specialişti, Tora Vasilescu îi invităpe toţi la o salatăde primavară, secretul tinereţii fărăbătrâneţe. Totodată telespectatorii vor vedea primele imagini cu cei 9 participanţi la concursul "Poftiţi la slăbit!”. Concurenţii vor avea primele întâlniri cu nutriţionistul emisiunii, primele discuţii cu psihologul, dar şi primele antrenamente la salăîn lupta cu kilogramele.   


Pro TV
Jugaru Shukaru
Divertisment
Sâmbătă 23:00


Jugaru pune un grup de nuntaşi săîmpingăun excavator
Gabi Jugaru pune pe jar o nuntăîntreagă. Cu imaginaţia-i surprinzătoare, farseurul de la Pro Tv a avut ideea de a bloca toatăparcarea unui bloc cu un ... excavator. Aşa cănuntaşii, care se pregăteau sămeargăla biserică, au avut neplăcuta surprizăsăconstate cănu pot ieşi din parcare. Complicii lui Jugaru au găsit însărepede soluţia: toţi nuntaşii trebuie săîmpingăexcavatorul. Zis şi făcut: oamenii s-au conformat indicaţiilor, dar, evident, uriaşul nu poate fi urnit din loc! şi tot în ediţia din 1 martie, un păcălit din Craiova este adus în pragul disperării de Jugaru şi complicii săi când este învinuit de un accident rutier şi este pus în situaţia jenantăde a lua parte la reconstituire. 


Prima TV
Mondenii
Divertisment
Marţi 21:00


Un nou sezon… monden
Ca şi până acum, emisiunea va avea o poveste principală, împărţită în mai multe secvenţe, dar care vor fi intercalate cu sketchuri scurte, de sine stătătoare şi cu rubrici fixe care cuprind parodii la emisiuni tv. Becali, Bănel, Mircea Solcanu, Andreea Esca, Simona Senzual şi Diana Munteanu vor rămâne personaje permanente. Împăratul Iulian, regele Cioabă şi vrăjitoarea Maria Câmpina vor avea şi ei câte ceva de "împărţit”. Lazarus îşi va muta anchetele de la OTV în sala de judecată, unde va da verdicte ca un adevărat judecător. Aventurile familiei Prigoană vor continua şi în acest sezon, însă cu un nou membru, în persoana tatălui Adrianei Bahmuţeanu. Nu vor lipsi nici dezbaterile lui Gâdea, Cristoiu şi Valerian Stan. Teleshoping-ul va deveni rubrică permanentă, în care veţi putea vedea cele mai ciudate şi amuzante inventţii. Elena Băsescu, Ana Maria Prodan şi Cătălin Botezatu sunt câteva dintre personajele noi ale acestui sezon. Însă, surprizele nu se opresc aici, pentru că "Mondenii” vor avea şi invitaţi speciali. Alături de Mihai Bendeac, Mirela Zeţa, Dragoş Stoica şi Andreea Grămoşteanu veţi putea vedea şi vedete autohtone, care vor fi puse în postura de a interpreta un personaj.


Prima TV
Megastar
Divertisment
Sâmbătă 20:00


Finalele Megastar
Pregătirile sunt pe ultima sută de metri pentru finaliştii Megastar! Ei se pregătesc intens pentru concurs, la canto şi coregrafie, cu Crina Mardare şi Silvia Mihai. Programul lor este extrem de solicitant şi include vizite la stilist, şedinte foto, lecţii de canto şi dans. Pe 1 martie de la ora 20:00, cei 12 concurenti urca pe scena Megastar pentru prima finală a noului sezon Megastar, care debutează cu ediţia "New York". Îmbrăcaţi în ţinute de gală, finaliştii vor interpreta piese precum "New York, New York”, "She’s a Lady”, "Fever” sau "My Way”.


Prima TV
Prima zi
Reality-show
Marţi 20:00


 "Prima zi” cu Letiţia Beraru
Un nou reality-show începe la Prima TV! Prezentată de Letitia Beraru, "Prima zi” va fi o emisiune care va avea toate ingredientele pentru a capta atenţia tuturor categoriilor de telespectatori: o frumoasă poveste de dragoste, multă emoţie, tensiune, intrigi, teamă şi o explozie de fericire. Este ceva obişnuit pentru o femeie însărcinată să fie oprită pe stradă sau în magazin de persoane curioase, dornice să îi dea o mână de ajutor. Femeilor le face plăcere să vorbească despre experienţa naşterii chiar şi la mulţi ani după fericitul eveniment, şi asta pentru că momentul naşterii rămâne o piatră de hotar în viaţa oricărui cuplu. Două cupluri de viitori părinţi acceptă ca Prima TV să le fie alături într-un moment de răscruce al vieţii de familie: venirea pe lume a copiilor lor. Pe lângă suportul moral, Prima TV le va oferi părinţilor un cadou de bun venit bebeluşului.


TVR 1
Cerbul de aur: de la alb negru la color
Divertisment
Sâmbătă 20:10


Cerbul de aur: de la alb negru la color
De Mărţişor, într-un spectacol de mare ţinută, TVR sărbătoreşte 40 de ani de la prima ediţie a Festivalului Cerbul de Aur. Amintiri, imagini de arhivăde la cele cincisprezece ediţii ale Cerbului de Aur de pânăacum, interpreţi de ieri şi de azi, melodii iubite de o ţarăîntreagăvor delecta telespectatorii TVR 1 pe 1 martie. În transmisiune directă, într-un show de patru ore, TVR 1 va face posibilăîntâlnirea cu mari interpreţi, câştigători de-a lungul timpului ai Festivalului Cerbul de Aur, realizatori ai festivalului, concurenţi, prezentatori, regizori, scenarişti, readucând în atenţia publicului acele personalităţi care au dat un nume Cerbului de Aur. Spectacolul aniversar va avea ca invitaţi, pe de-o parte, interpreţii români care au câştigat diverse premii la Cerbul de Aur (în perioadele 1968-1971 şi 1992-2005), dar şi câţiva concurenţi străini (câştigători sau nu ai Cerbului de Aur), care vor interpreta melodii româneşti celebre.
Constantin Drăghici, Margareta Pâslaru, Luminiţa Dobrescu (cea care a fost prima câştigătoare de origine românăa Cerbului, în 1969), Doina Spătaru, Mihaela Mihai, Corina Chiriac, dar şi Monica Anghel, Narcisa Suciu, Andra, Proconsul, Luminiţa Anghel, Analia Selis, Mălina Olinescu şi Slang se vor afla în studioul 3 al TVR şi vor interpreta cântecele prin care au reuşit săţinătrofeul Cerbul de Aur acasăori prin care au cucerit publicul la fiecare dintre cele 15 ediţii ale festivalului. Cele mai îndrăgite cântece ale Cerbului vor fi reamintite publicului de concurenţii străini: Trie Utami (Indonezia), Toni Putrino (Germania), Linda (Italia), Devon Niko (Canada), Garett Wall (Irlanda), Pam (Malta), Mike Peterson (Germania), Jojo a Gogo (Franţa), Giulia (Israel), Jayleen (Elveţia), Urban Tale (Finlanda), Vanessa Quai (Vanuatu). Spectacolul din 1 martie va fi prezentat de Ruxandra Gheorghe şi Dan Teodorescu, iar compozitorul şi realizatorul TVR Horia Moculescu îi va seconda, în dialogul cu invitaţii speciali.


TVR 1
Premiile Gopo
Gală
Luni 20:15

          
Premiile Gopo
TVR 1 difuzeazăîn direct, pe 3 martie, Gala Premiilor Gopo 2008, eveniment desfăşurat la Muzeul Naţional de Artăal României. Cea de-a doua ediţie a premiilor Gopo, care va fi difuzatăîncepând cu ora 20.15, va fi prezentatăde actorii Adriana Titieni şi Marius Florea Vizante. Gala Premiilor Gopo este un eveniment anual prin care APFR doreşte sărecompenseze cele mai importante realizări cinematografice naţionale din cursul anului precedent şi săpromoveze valorile cinematografiei româneşti în rândul unui public numeros. Juriul de nominalizări, format din actriţa Dorina Chiriac, criticii Irina Margareta Nistor şi Iulia Blaga, scriitorul Radu Alexandru şi regizorul Stere Gulea, a decis în unanimitate săfacădoar douănominalizări la opt categorii – "4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile” şi "California dreamin' (nesfârşit)” – având în vedere "diferenţa valorică” dintre cele douăpelicule şi restul filmelor de lungmetraj înscrise în competiţie.


Kanal D
Bulevard
Divertisment
Sâmbătă 13:00


Bulevard special
Sâmbătă, 1 martie, emisiunea Bulevard va avea o ediţie specială. Cu acest prilej vor fi prezentate mai multe topuri, printre care:  top scandal, top paparazzi, top frumoasa bulevardului. Totodată telespectatorii îi vor putea aduce aminte de începuturile emisiunii, fiind prezentate materiale de arhivă.

Kanal D
Accepţi sau nu
Concurs
Sâmbătă 19:30


Accepţi sau nu
"Accepţi sau nu” este titlul sub forma căruia Kanal D a ales să lanseze în România unul din cele mai de succes formate internaţionale ale momentului, "Deal or no Deal”. 22 de participanţi dotaţi cu câte o valijoară, fiecare cutie conţine echivalentul unei sume cuprinse între 1 leu şi 100.000 de lei. Aleator, prin intermediul calculatorului, este ales un participant. Concurentul va deschide cutiile celorlalţi participanţi, una câte una, descoperind sumele de bani conţinute şi pe care nu le mai poate câştiga. Pe parcursul emisiunii, "Banca” intervine pentru a-i face participantului o ofertă în funcţie de cutiile nedeschise şi sumele ramase în joc. Concurentul poate refuza, caz în care continuă jocul până când rămâne cu propria cutie cu al cărei conţinut, echivalent în bani, va pleca acasă.
Prima ediţie a emisiunii va fi cu totul şi cu totul specială organizată cu ocazia aniversării unui an de la înfiinţarea postului TV.


Acasă
Săptămână de poveste
Special


Săptămână de poveste
Începând cu 1 martie, telespectatorii se vor bucura de o săptămână de poveste urmărind programele speciale ACAS+. Prima surpriză este faptul că fanii telenovelei "Inimă de ţigan” vor avea parte de mai multe episoade din producţia lor preferată care va fi difuzată şi vineri, 7 martie, sîmbătă, 8 martie şi duminică, 9 martie, de la orele 20.30. În week-end-ul 1-2 martie, la Cinema ACAS+ vor fi difuzate "O iubire ca-n poveşti” şi "Atât de aproape de cer”, două filme romantice în care Făt-Frumos apare pe cal alb şi le salvează pe domniţele aflate la ananghie. "O iubire ca-n poveşti” ("Ever After: A Cinderella Story”), difuzat la 1 martie de la ora 20:30, este o versiune a Cenuşăresei, în care Drew Barrymore este tânăra orfană, frumoasă, inteligentă şi modestă de care se îndrăgosteşte prinţul Henry (Dongray Scott), cel mai râvnit burlac din tot regatul. "Atât de aproape de cer” ("A Walk în the Clouds”) va fi difuzat pe 2 martie, de la ora 21:30 şi ilustrează povestea emoţionantă de iubire dintre Victoria (Aitana Sánchez- Gijón) şi Paul Sutton (Keanu Reeves). Victoria este o tânără însărcinată şi părăsită de iubit, căreia îi este frică de reacţia tatălui ei, iar Paul, un bărbat deja căsătorit, care se oferă să pozeze în soţul ei cât timp stau în vizită la părinţii ei.
Sîmbătă, 8 martie, de la orele 20.30, ziua femeii se sărbătoreşte la Cinema ACAS+ cu unul dintre cele mai renumite filme de dragoste din lume: "Bodyguard”("The Bodyguard”). Rachel (Whitnney Houston) este o celebră cântăreţă, care se îndrăgosteşte de Frank Farmer (Kevin Costner), cel angajat să o protejeze. În ciuda diferenţelor dintre ei, el va lăsa garda jos şi se va preda iubirii. Acest film a obţinut două nominalizări la Oscar pentru melodiile "I have Nothing” şi "Run to you” aflate pe coloana sonoră.
 Duminică, 9 martie, ACAS+ are loc premiera de televiziune a filmului "Volver”("Volver”), una dintre cele mai apreciate capodopere cinematografice ale lui Pedro Almodóvar. Filmul are ca personaje principale trei femei din Spania, care se luptă să supravieţuiască greutăţilor vieţii, minciunilor, nebuniei şi morţii, prin bunătate şi vitalitate. "Volver” a fost nominalizat în anul 2007 la Premiile César şi la Globurile de Aur la categoria "Cel mai bun film străin”. La această din urmă gală Pénelope a fost nominalizată la premiul "Cea mai bună actriţă”.
Pentru că sărbătoare nu ar fi completă fără muzică, ACAS+ prezintă două spectacole de excepţie: Concert Robbie Williams- A Close Encounter în Leeds şi Brit Awards 2008.
 

×