x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Telecomanda

Telecomanda

08 Sep 2006   •   00:00

OPT ANI DE "SURPRIZE, SURPRIZE"

TVR1 / SURPRIZE, SURPRIZE / Divertisment / Sambata / 20:10, 22:05
Sambata, Andreea Marin aduce pe sticla cel de-al optulea sezon al emisiunii de divertisment care a propulsat-o in prima linie a vedetelor de televiziune. Echipa de dans a Surprizelor are un numar de trei ori mai mare de fete frumoase. Alaturi de Andreea Marin, veti gasi un nou personaj, un coleg de prezentare de soarta caruia oamenii s-au interesat atat de mult in scrisorile trimise la adresa redactiei, incat echipa a hotarat ca el e cea mai buna alegere: actor, tanar, iubit, cu zambetul la purtator si pofta de viata.

MAME LA SCHIMB

PRIMA TV / SCHIMB DE MAME / Reality-show / Duminica / 20:20
"Schimb de mame" se intoarce. Elena din Suceava are doi copii. Sotul ei este un tip impulsiv si obsedat de curatenie. Noemi, din Iernut, are 32 de ani, este factor postal si administrator de bloc.

ULTIMUL SLAGAR

TVR2 / SLAGARE IN REVENIRE / Divertisment / Duminica / 12:00
Alexandra Velniciuc si Horia Moculescu vor descoperi in ultima editie a emisiunii "Slagare in revenire" care este cea mai indragita piesa din istoria muzicala a Televiziunii Romane. Printre piesele finaliste se numra: "Lalele", "Iubeste-ma, de-ti plac asa cum sunt", "Du-ma acasa, mai tramvai", "Nunta" si "Doua randunici".

DUMINICA MIHAELEI

ANTENA 1 / duminica In familie / Divertisment / Duminica // 14:30
Dupa ce si-a petrecut vacanta in familie, Mihaela Radulescu se intoarce la familia ei de duminica alaturi de echipa Antenei 1, de invitati si de telespectatori. Printre rubricile noi se numara: "Balonul lui Damocles", "Dosarele Duminica in familie", "Cuiul lui Pepelea", "Jos palaria!".

TRILOGIA LUI NAGHIU

TVR CULTURAL / SPITALUL SPECIAL / Teatru / Luni / 19:45
Victor Rebengiuc, Dorel Visan si Doru Ana sunt doar cativa dintre actorii de marca pe care ii veti putea vedea in "Spitalul special". Adaptarea pentru televiziune are la baza piesa de teatru omonima, ce poarta semnatura lui Iosif Naghiu.

RITMURI FIERBINTI CU J LO

ACASA / MUZICA DE ACASA / Divertisment / Duminica / 12:30
Ricardo Montaner, Juanes, Luis Fonsi si diva Jennifer Lopez vin intr-o editie spectaculoasa a emisiunii "Muzica de acasa". Renata Gonzalez ii va astepta pe fanii muzicii latino cu videoclipul piesei "Volverte a ver".

FINAL DE AVENTURA

TVR 1 / O TURA DE AVENTURA / Divertisment / Vineri / 22:10
Gianina Corondan si Tom Wilson dau ultima tura de aventura. In aceasta editie, cei doi ajung intr-un colt de rai. Tinutul Maramuresului le-a fost gazda timp de cateva zile, purtandu-i pe drumul traditiilor populare romanesti neintinate. Au cunoscut aici mestesugul portilor de lemn, la Barsana, i-au intalnit pe ciobanii din Surdesti si au avut parte de o surpriza mai mult decat placuta: un grup de copii, imbracati in costume populare, le-a cantat cu glasul, dar si cu zongora si cetera.
×
Subiecte în articol: duminică