x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Telecomanda

Telecomanda

de Cristina Ologeanu    |    16 Iun 2006   •   00:00
Telecomanda

Canalul, in vacanta

Show-ul matinal al Antenei 1 a intrat pe ultima suta de metri. Acest sezon se va incheia la 16 iunie, cand Ovidiu Uscat, Constantin Trofin, Eva, Roxana, Tzone si Ani isi vor lua ramas bun de la telespectatori printr-o emisiune speciala, plina cu surprize. "Pentru a sarbatori cum se cuvine acest sezon, echipa emisiunii se va intalni pe o teresa pentru un mic si o bere, dar si pentru a-si reaminti cele mai placute si cele mai stresante momente ale «Canalului»", spune Constantin Trofin. Uscat si Trofin isi vor petrece vacanta in strainatate, fiecare pe drumul sau. Eva, in schimb, va munci la amenajarea noului ei apartament din Cluj, iar Tzone va fi la Vama Veche.
ANTENA 1 / CANALUL DE STIRI / DIVERTISMENT / VINERI 8:00

Revansa, spre final

ANTENA 1 / REVANSA STARURILOR / DIVERTISMENT / DUMINICA 20:30
Penultima editie a emisiunii "Revansa starurilor" va fi dedicata dansului. Cantaretii de muzica populara i-au provocat la un duel artistic pe cei mai talentati dansatori: Zedan Ramon si Marian, Dorin Galban si Alexandra Parau, Damian Eric si Beatrice Balasa, Mirea Decius si Andreea Nekiti, campionii nationali de dans sportiv. Dansatorii au pregatit cele mai frumoase cantece populare.

Un miliard in 99 de secunde

ACASA TV / 99 / CONCURS / DUMINICA 13:00
Acasa va difuza duminica editia cea mai captivanta de pana acum a emisiunii "99". De aceasta data, miza creste, iar castigatorul va avea in joc aproape un miliard de lei vechi pentru a-si implini visurile.

Despre Depeche Mode

PRO TV / ISTORIA UNUI MIT / DOCUMENTAR / SAMBATA 0:45
Sambata, telespectatorii Pro TV pot urmari "Istoria unui mit: documentar Depeche Mode". Interviuri in exclusivitate cu membrii trupei, viata lor din spatele scenei, modul in care s-au nascut cele mai populare hituri Depeche Mode sunt cele cateva elemente ale documentarului.

Farse de nota 10

PRIMA TV / FARSELE LUI JUGARU / DIVERTISMENT / JOI 20:00
Prima victima a lui Gabi Jugaru este un constructor de case, fara autorizatie. Doi dintre actorii emisiunii, deghizati in inspectori, s-au gandit sa-i faca barbatului o vizita, pentru a-i verifica actele. Narcisa, cea de-a doua victima, obisnuieste sa asculte muzica foarte tare. Farsorii s-au gandit sa redacteze o plangere conform careia o vecina a anuntat politia ca "victima" asculta muzica la maximum.

Pentru rockeri

TVR 2 / CONCERT APOCALYPTICA / MUZICA / DUMINICA 20:00
TVR 2 transmite in exclusivitate inregistrarea concertului de la Arenele Romane de la 31 mai sustinut de trupa Apocalyptica. Considerat de cunoscatori a fi "poate unul dintre cele mai calitative acte live al anului in Romania", concertul cvintetului Apocalyptica aduce la TVR 2 o demonstratie de "cello-rock", adica interpretarea in maniera clasica a unor sonoritati ce acopera aria heavy-metal a ultimelor doua decenii.

Despre Cuba, fara Fidel Castro

TVR 1 / CUBA, INTRE DICTATURA SI LUMEA LIBERA / DOCUMENTAR / LUNI 18:00
Documentarul de exceptie realizat in toamna anului 2005 poarta semnatura Cristinei Liberis, reporterul special al TVR in zone de conflict. Dupa opt luni de asteptare, echipa TVR a primit acreditarile pentru realizarea documentarului al carui subiect principal este Cuba la 50 de ani dupa Revolutia antiamericana. Materialul ar fi trebuit sa includa si un interviu cu Fidel Castro, dar acesta n-a mai fost facut, intrucat echipa TVR nu a respectat programul turistic oferit de statul cubanez.

media News

DE MUZICA. Premiile Latin American Billboard Music 2006 vin in Romania. In exclusivitate la Acasa TV. Duminica, de la ora 13:30, postul de televiziune amintit va difuza cel mai asteptat show de muzica latino care a avut loc anul acesta, la 27 aprilie la Hollywood, la Hard Rock Live. Nu vor lipsi nici imaginile cu vedetele invitate pasind pe covorul rosu si, fireste, nici muzica latino. Vor fi acolo Alejandro Sanz, Gabriela Spanic, Shakira, Wyclef Jean s.a.
×
Subiecte în articol: muzica