x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Telecomanda

Telecomanda

de Cristina Ologeanu    |    19 Mai 2006   •   00:00
Telecomanda

Calinescu, ministrul Sanatatii

In aceasta duminica, invitatul special al celor de la Vacanta Mare va fi Floriiiiiiiiiiiiin Calinescuuuuuu. Dupa ce a revolutionat lumea televiziunii cu talk-show-ul "Chestiunea zilei", Calinescu, realizatorul emisiunii "Om la om", difuzata de TV Sport, va face o dezvaluire socanta in platoul emisiunii Vacanta Mare. El va anunta care este cea mai mare dorinta a sa: sa fie ministrul Sanatatii. Celebrul om de televiziune declara ca si in eventualitatea in care nu ar reusi sa faca mai multe decat predecesorii sai, ar incerca macar sa-i inveseleasca pe cei pe care nu-i poate ajuta. Mai mult decat atat, el ar merge prin farmacii si i-ar face pe toti cei bolnavi sau nevoiasi sa rada pana la insanatosire. PROTV / VACANTA MARE / DIVERTISMENT / DUMINICA 20:30

Alta mama, alta viata

PRIMA TV / SCHIMB DE MAME / REALITY SHOW / DUMINICA 21:00
Pret de o saptamana, Cristina si Lenuta isi vor inversa rolurile de mama. Mama a unui baietel, Cristina din Timisoara ajunge in casa familiei Paul, la Brasov, unde i-a luat locul Lenutei. Aceasta din urma are 46 de ani si doi copii. Cu toate ca a mai trecut printr-o casnicie, in urma careia a ramas vaduva, Lenuta s-a dovedit a fi o femeie puternica, hotarata sa mearga mai departe si sa lupte pentru copiii ei.

In Delta

TVR 1 / O TURA DE AVENTURA / DIVERTISMENT / VINERI 22:00
Gianina Corondan si Tom Wilson, cele doua gazde ale emisiunii "O tura de aventura", va invita in aceasta saptamana sa vizitati Delta Dunarii. Perioada aleasa este tocmai buna, intrucat "celebrii" tantari ai Deltei nu si-au facut inca aparitia. Desi e perioada de prohibitie, cei doi prezentatori au fost la pescuit de scrumbii, cu aprobare, fireste.

Covor de blana pentru catel

ANTENA 1 / DA-I PAPUCII / REALITY SHOW / LUNI 20:30
Invitata de onoare a emisiunii "Da-i papucii" va fi Sanda Ladosi. Ea ii va asculta povestea Cristinei, de 34 de ani, din Suceava, mama a doua fete si divortata de patru luni. Cristina si sotul ei s-au inteles foarte bine pana in momentul in care au aparut copiii. Ca sa se razbune, din voalul de mireasa ea a facut un pamatuf de sters praful, iar haina de blana a ajuns… covoras pentru catelul familiei.

Ultimul tren

TVR 1 / BALUL ACADEMIEI CATAVENCU / DIVERTISMENT / DUMINICA 22:20
Iuliana Tudor va invita la Bal... cel al Academiei Catavencu. Evenimentul, organizat sub motoul "Ultimul tren spre Europa", s-a desfasurat recent chiar pe peronul Garii Baneasa. Veti afla cine a fost premiat si cine nu, de Academicieni, dar il veti asculta si pe Nelu Ploiesteanu.

Rembrandt

TVR CULTURAL / TEMA DE VINERI / TALK-SHOW / VINERI 19:30
In 2006 se implinesc 400 de ani de la nasterea lui Rembrandt Harmenszoon van Rijn, celebru si pentru desenele si gravurile sale. La Tema de vineri, Florin Iaru si invitatii sai va propun o incursiune in lumea de umbre si lumini purtand semnatura marelui maestru olandez. Seria tematica va incepe cu documentarul "Umbre si lumini - Rembrandt in Romania", realizat cu ocazia vernisajul expozitiei Rembrandt, 400 de ani de la nasterea artistului.

media News

JENNIFER GARNER, IN MISIUNE SPECIALA. Gazda emisiunii Saturday Night Live, difuzata de Pro Cinema sambata, de la ora 00:15, va fi actrita Jennifer Garner, eroina serialului "Alias". Aflata intr-o pauza de filmare, Garner a avut tot ragazul sa se pregateasca pentru show-ul de divertisment, desi a recunoscut ca acest lucru a fost destul de solicitant. "Sa fii gazda emisiunii Saturday Night Live nu este tocmai un lucru usor, insa nu se compara cu ceea ce inseamna filmarile pentru Alias." Actrita a marturisit ca i s-a parut straniu faptul ca, timp de o saptamana cat a durat pauza de filmare pentru serial, nu a trebuit sa se lupte si sa pocneasca pe nimeni.
×