x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Telecomanda

Telecomanda

14 Apr 2006   •   00:00

Bataie intre EufoRaicu TV si O(tilea) TV


ANTENA 1 / Piata Divertis / Divertisment / Duminica / 22:15
Andreea Raicu va fi invitata speciala a celor de la Divertis in Duminica Floriilor. Cum visul ei este sa devina vedeta de televiziune, Andreea apeleaza la Vlahopol, despre care aflase ca are multe relatii "sus puse". El ii va face o televiziune ce se va numi EufoRaicu TV, dar numai daca apare intr-o emisiune spirituala in care ea nu este nevoita sa vorbeasca, ci numai sa zambeasca si... fara haine pe ea. Afland acestea, Otilea se supara pe Vlahopol, pentru ca, se pare, a uitat de promisiunea facuta: aceea de a-i face si ei un post tv, O(tilea) TV.

Cum cheltuiesti 99 RON


ACASA / 99 / Concurs / Duminica / 16:45
De duminica, la Acasa debuteaza emisiunea-concurs "99". Prezentatori vor fi Diana Dumitrescu, cunoscuta telespectatorilor din "Pacatele Evei", si simpaticul actor Pavel Bartos, cunoscut din "Casatorie de proba", "Numai iubirea" si "Pacatele Evei". Concurentii trebuie sa cheltuiasca, in 99 de minute, 9.900 RON.

Gelozia si iubirea


PRIMA / Tradati in dragoste / Reality-show / Luni / 21:00
Luni seara, Ernest si echipa de detectivi de la "Tradati in dragoste" vor intra in culisele unui cuplu macinat de gelozie. Rita are 41 de ani si este croitoreasa. Ea a apelat la detectivii emisiunii pentru ca are motive intemeiate sa-si banuiasca iubitul de infidelitate. Acesta este taximetrist si mai tot timpul lipseste de acasa.

Dribling la populari


ANTENA 1 /Revansa starurilor / Divertisment / Duminica/ 20:30
In Duminica Floriilor, Pepe va avea platoul plin cu fete care mai de care mai sexy. Cele 18 participante ale concursului "Miss Divizia Sexy", conduse de Roxana Ionescu, au acceptat sa se confrunte la "Revansa Starurilor" cu cantaretii de muzica populara.

Finala intr-o semifinala


PRO TV / UEFA Champions League / Fotbal / Marti, Miercuri / 21:45
Microbistii vor putea urmari marti seara, in direct, meciul AC Milan - Barcelona. A doua zi, tot de la 21:45, se va transmite confruntarea dintre Villareal si Arsenal Londra, contand pentru semifinalele UEFA Champions League.

Un nou robot


Cartoon Network / Robotboy / Desene / Luni-Vineri / 17:50
La Cartoon Network, luni va debuta un nou serial de desene animate: Robotboy. Acesta este cel mai hi-tech robot de lupta din lume, un model de ultima generatie si de inalta performanta, care poate sa gandeasca si sa simta ca un baiat adevarat. El este creat de profesorul Moshimo, un savant de reputatie mondiala.

Pruteanu de week-end


TVR 1 / Parteneri de weekend / Divertisment / Duminica / 17:00
Ruxandra Gheorghe, alias "Domnisoara Corect!", cum inca o mai numesc telespectatorii, dupa emisiunea pe care a prezentat-o in urma cu cativa ani, il viziteaza pe nimeni altul decat... concurentul care are mereu o vorba sa ne mai spuna - George Pruteanu. Echipa Partenerilor de week-end a avut placuta surpriza sa-l vada pe omul George Pruteanu asa cum este el in sufrageria propriului apartament.
×
Subiecte în articol: duminică