x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Telecomanda

Telecomanda

de Cristina Ologeanu    |    03 Mar 2006   •   00:00
Telecomanda

3 martie 2006

Divertis(ment) cu Patruleasa


Piata Divertis se redeschide duminica. Si nu oricum, ci cu Simona Patruleasa in calitate de invitat special. Si serialul "Felix si Otilea" va beneficia de prezenta unor "guest staruri". Unul dintre acestia va fi Marius Moga, care va interpreta rolul unui... compozitor. Matusa Tamara va fi personajul in jurul caruia se va contura intriga din "Felix si Otilea". Nu vor lipsi rubricile "Aventuri in Branca - Costesti" si "Blondele intreaba, brunetii raspunde".

Premiile MTV 2005


TVR2 / MTV Movie awards / Divertisment / Vineri 22:00
TVR 2 va difuza vineri cea de-a 14-a editie MTV Movie Awards. La gala desfasurata in 4 iunie 2005, la Shrine Auditorium din Hollywood, au fost prezenti Tom Cruise, Hilary Swank, Samuel L. Jackson, Sandra Bullock, Vin Diesel si multi altii. Gazda serii a fost Jimmy Fallon.

Noi "Surprize"


TVR1 / Surprize, surprize / Divertisment / Sambata 20:10
Andreea Marin revine la TVR 1 cu sezonul numarul opt de "Surprize, surprize". Un decor nou, o trupa noua de balet si un nou asistent sunt schimbarile din acest sezon.

Emisiunea reclamelor


TVR2 / Marca Inregistrata / Divertisment / Sambata 20:30
"Marca inregistrata" vine la TVR 2 din aceasta sambata in prime-time. Gazda emisiunii este Andrei Barbu.

Oscarurile, in direct


TVR1 / Premiile Oscar / Divertisment / Luni 0:50
Televiziunea Romana va transmite in noaptea de 5 spre 6 martie, in direct, cea de-a 78-a editie a Galei decernarii Premiilor Oscar 2006. Veti urmari momentul sosirii invitatilor pe covorul rosu, interviurile preliminare, decernarea premiilor si prezentari de la petrecerile de dupa Gala.

"Vacanta mare" intoarce obrazul


PRO TV / Vacanta Mare / Divertisment / Duminica 20:30
Seria vedetelor care accepta propunerea facuta de echipa "Vacanta mare" de a-si arata si o alta fata, mai putin cunoscuta publicului, continua. In aceasta saptamana le vine randul lui Madalin Voicu si lui Marcel Pavel.

Cocu, la National TV


National TV / Pet Zone / Divertisment / Sambata 13:30
Din aceasta sambata Gabriel Cocu si a sa emisiune Pet Zone se muta cu arme, bagaje si catei la National Tv. Gabriel Cocu ofera iubitorilor de animale informatii utile legate de dresajul, dieta si sanatatea prietenilor lor patrupezi.

Roma vine la HBO


HBO / Roma / Serial / Vineri 21:00
De vineri, HBO va difuza un nou serial dramatic de senzatie: ROMA, o coproductie HBO si BBC. De aceasta data, veti putea urmari doua episoade, ca din 10 martie sa se difuzeze cate un episod de la ora 22:00.

Cuplurile si Dezbracatu’


Prima TV / Ciao TV / Divertisment / Joi 20:30
Din 9 martie, Catalin Dezbracatu’ va deveni gazda unei emisiuni cu si despre vedete. In prima editie "Ciao TV" vor fi prezenti Stefan Banica jr si Andreea Marin, Oana Zavoranu si Pepe, Oana Sarbu si Robert Turcescu.
×
Subiecte în articol: divertisment