x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Telecomanda

Telecomanda

10 Feb 2006   •   00:00
Telecomanda

Revansa vedetelor din "Secretul Mariei"

ANTENA 1 / REVANSA STARURILOR / DIVERTISMENT / DUMINICa / 20:30
Duminica, la emisiunea "Revansa starurilor", Pepe va avea de mediat o confruntare "mortala" intre cantaretii de muzica populara si indragitii actori din "Secretul Mariei". Ioan Isaiu (Octavian), Dana Magdici (Ruxandra), Irina Mohora (Irina), Toma Danila (Remus) si Luminita Anghel, incurajati din public de colegul lor, Liviu Varciu, au aratat ca si ei stiu sa cante muzica populara la fel de bine ca si oponentii lor: Cornelia si Lupu Rednic, Nicoleta Voica, Maria Carneci, George Cojocarescu si Ovidiu Somes. Nici la dansuri populare actorii nu s-au lasat mai prejos, Ioan, Toma, Irina, Luminita si Dana lasandu-i pe populari cu gura cascata.

Week-end cu Premiile Grammy

TVR 1 / PREMIILE GRAMMY / DIVERTISMENT / VINERI 20:15 DUMINICA 20:15
Considerata drept unul dintre cele mai importante evenimente ale industriei muzicale, decernarea premiilor anuale de muzica a avut loc miercuri, 8 februarie, la Staples Center din Los Angeles. TVR 1 va difuza inregistrarea primei parti a evenimentului vineri, 10 februarie, de la ora 20:15, urmand ca partea a doua sa fie difuzata duminica, 12 februarie, de la ora 20:00.

Cristian Tabara, la polul frigului

PRO TV / TE VEZI LA STIRILE PRO TV / REALITY / DUMINICA / 18:15
"Te vezi la Stirile Pro TV" revine cu un nou sezon. De data aceasta, duminica, de la 18:15. Prima editie scoate dintre nameti si alearga prin ger taios de aproape - 200C atelajele conduse de Zoltan Szigyarto si Karoly Szabo si trase de o armata formidabila de Husky. "Experienta mersului cu sania trasa de caini e unica. Mie mi-a fost greu sa-mi inving sentimentul de compasiune pentru animale. Ma gandeam la cum suporta frigul si ma cara si pe mine dupa ei", marturiseste Cristi Tabara, care a urcat pe un atelaj tras de patru Husky.

DJ-ii, in ajutorul lui Barbulescu

PRIMA TV / SCHIMB DE MAME / REALITY-SHOW / DUMINICA / 22:00
Dupa principiul "o minte sanatoasa intr-un corp sanatos", echipa emisiunii "Fete fierbinti" a selectat cinci sportive frumoase, destepte si fara inhibitii. Sub privirea atenta a lui Vali Barbulescu si a colegilor sai de la Kiss FM, Cristi Nitu, Andu Campu si Ovidiu Stanescu, cele cinci gratii va vor incanta cu prezenta lor. Cei trei DJ vor comenta fiecare "amanunt" in parte, incepand cu fata si terminand cu stilul. Nu vor lipsi parerile contradictorii, ca, deh… gusturile nu se discuta!

Ingerii din Silicon Valley

TVR1 / CEALALTA ROMANIE / DOCUMENTAR / DUMINICA / 16:00
Seria de documentare "Cealalta Romanie", filmate in Statele Unite ale Americii, a ajuns la final. De data aceasta sunt prezentati acei romani care au ales un drum independent, fara o mare companie care sa-i protejeze. "I-am cautat pe cea mai performanta platforma tehnologica a lumii, in Silicon Valley. Aici traieste Dana Florescu, inventatoarea unui nou limbaj de programare. Are o mica afacere care in doi ani a fost vanduta cu doua milioane de dolari", povesteste Irina Pacurariu.

Jackie Chan, de vanzare

PRO TV / LUMEA PRO CINEMA / DOCUMENTAR / DUMINICA / 15:00
Desi acum situatia lui financiara este cu totul alta, Jackie Chan isi aminteste ca familia lui era atat de saraca, incat la nastere parintii voiau sa il dea spre adoptie doctorului, pentru ca altfel nu puteau plati factura de spitalizare. Deznodamantul acestei povesti il puteti afla duminica, de la ora 15:00, in cadrul emisiunii "Lumea PRO CINEMA".

Moda agatatului

PRO TV / FETE CU LIPICI / SITCOM / DUMINICA / 23:00
Noul sezon al serialului "Fete cu lipici" incepe la Pro TV de la 12 februarie. Mimi (Dana Rogoz) si Alex (Adrian Tapciuc) sunt in continuare un cuplu, insa nu ezita sa-si "coloreze" viata sexuala cu scenarii variate pentru a iesi din monotonie. Intre timp, Giani (Catalin Bordea) sarbatoreste o performanta personala care-l complexeaza teribil pe Bebe (Ion Grosu).

Intre fete

NATIONAL TV / SARE SI PIPER / DIVERTISMENT / DUMINICA / 12:30
Cantareata Anna Lesko, fosta iubita a omului de afaceri Irinel Columbeanu, a acceptat sa participe la emisiunea "Sare si piper" de la National TV, unde Monica Gabor, actuala iubita a lui Irinel, prezinta o rubrica despre arta culinara internationala. La filmari, Stela Popescu si Alexandru Arsinel nu s-au putut abtine sa nu o intrebe pe Anna despre ceea ce simte fata de Monica. Raspunsul il aflati duminica.
×
Subiecte în articol: duminică