x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Telecomanda

Telecomanda

de Cristina Ologeanu    |    25 Noi 2005   •   00:00

Cristina Topescu, fata in fata cu Paulo Coelho
Interviu / Joi / 16:45 / Prima TV

Ca un cadou oferit de Ziua Nationala a Romaniei, Prima TV a programat la 1 decembrie interviul acordat Cristinei Topescu de celebrul scriitor Paulo Coelho. In discutia purtata cu doi ani in urma, scriitorul a promis romanilor ca le va vizita tara. Si a venit. A stat la Bucuresti trei zile, dupa care destinatia preferata a fost Transilvania, celebra pentru occidentali mai ales prin mitul lui Dracula. Pe scriitor nu l-a interesat daca Vlad Dracul a fost vampir sau nu, pentru ca nu crede in asemenea "mituri" confectionate. Operatorul Sorin Miscoci si producatorul Catalin Manescu l-au surprins pe scriitor in cele zece zile petrecute in Romania in ipostaze total neasteptate. Paulo Coelho a parasit Romania cu o imagine idilica asupra romanului. El le multumeste oamenilor din Romania pentru ca sunt vii, spontani, pentru ca spun intotdeauna ce simt si au un mare respect pentru "miracolul vietii".

„Parteneri de week-end" n vizita la Ion Cristoiu
Divertisment / SAmbata / 16:00 / TVR 1

Ruxandra Gheorghe si echipa emisiunii „Parteneri de week-end" l-au vizitat pe jurnalistul Ion Cristoiu la casa sa de vacanta din satul Gagesti, judetul Vrancea. A fost pentru prima data cAnd Ion Cristoiu a permis unei televiziuni sa intre n casa despre care spune ca „este locul n care mi ncarc bateriile". Alaturi de sotia si de mama sa, Ion Cristoiu a fost o gazda perfecta, povestind pentru telespectatori o multime de lucruri despre viata sa. A profitat de aceasta vizita pentru a sponsoriza „n direct", cu mingi, echipa de fotbal a satului, aflata pe primele locuri n clasamentul echipelor din zona. Ziaristului i s-a pregatit si o surpriza: echipa i-a adus un invitat special. Este vorba despre cAntareata Paula Seling.

Thriller nerecomandat cardiacilor
Miniserie / Vineri-Duminica / 20:30 - 21:30 / Antena 1

La 25 si 27 noiembrie Antena 1 ofera telespectatorilor sai un thriller politist romAnesc, produs special pentru televiziune. Este vorba despre miniseria „Un caz de disparitie", inspirata dintr-un caz real, cel al familiei din Mangalia disparute n anul 2004. Din distributie fac parte: Diana Munteanu, Jojo (Catalina Ionescu), Andi Vasluianu, Tania Filip, Razvan Oprea. „Avem un scenariu foarte bun, cu o actiune care va tine audienta cu sufletul la gura, drept pentru care nu l recomand inimilor slabe", spune regizorul Dan Paduraru.

Rolul politistului din film este interpretat de Andrei Vasluianu. Si Jojo detine unul dintre rolurile principale. „Este o provocare, pentru ca e un personaj absolut diferit de tot ce am interpretat eu pAna acum", spune vedeta Antenei 1 despre acest rol, pentru care a adoptat un look inedit.

Depresie justificata sau infidelitate nemotivata?
Reality-show / Luni / 21:00 / Prima TV

Protagonistul editiei de luni a emisiunii "Tradati in dragoste" este Alexandru M. din Buzau. Barbatul de 27 de ani locuieste in Bucuresti impreuna cu iubita lui. Femeia este secretara la o firma din Bucuresti. Relatia dintre cei doi a inceput sa "scartaie" in urma cu doi ani, cand aceasta a piedut o sarcina. De atunci este deprimata si din ce in ce mai rece cu Alexandru. In urma cu o luna, barbatul a gasit, pe calculatorul de acasa, e-mail-uri nesemnate care contineau cuvinte dragastoase. In aceeasi masura, el a descoperit ca, recent, fusesera accesate site-uri de intalniri online. Pe langa toate acestea, femeia a inceput sa intarzie din ce in ce mai des, motivand ca are mult de lucru. Barbatul a sunat-o de cateva ori la serviciu, pe telefonul fix, dar i s-a spus ca aceasta nu era acolo. Toate acestea, puse cap la cap, l-au facut pe Alexandru sa-si banuiasca partenera de infidelitate.

Zece ani de Pro TV
Aniversare / Duminica / Pro TV

La 1 decembrie, Pro TV sarbatoreste zece ani de existenta. De la prima ora a diminetii, telespectatorii Pro TV vor fi intampinati cu indemnul "Gandeste liber, Romania!". Teo va avea in direct o emisiune cu invingatori, cu oameni de succes, cu povesti spectaculoase. Gasca nebuna din Vacanta Mare isi uneste fortele cu vecinii creativi din "La Bloc" pentru un umor exploziv pe seama marelui sarbatorit al zilei, Pro TV. Andreea Esca va povesti telespectatorilor pana unde poate merge tupeul romanilor si care este pretul libertatii si al succesului prin povesti uimitoare de pretutindeni. Seara se termina cu o sinteza a celor mai tari lupte de K1.

Ultima editie "Te vezi la stirile Pro TV"
Talk-show / Sambata / 18:30 / Pro TV

Cristi Tabara isi va lua ramas bun de la telespectatorii sai in acest week-end. Pentru ultima editie din acest an a emisiunii "Te vezi la stirile Pro TV", moderatorul si echipa de filmare au petrecut doua zile printre luptatorii de elita ai batalionului de infanterie marina de la Babadag. Cu aceasta ocazie, au asistat la pregatirile zilnice, la aplicatiile de noapte, la camuflarile si la strategiile de supravietuire. Desi venitul unui astfel de luptator nu depaseste trei salarii minime pe economie, nici unul dintre cei veniti aici nu se gandeste sa renunte.

Gianina Corondan, antrenor de sport
Divertisment / Vineri / 20:30 / TVR 1

Vineri seara, la TVR 1, elevii Scolii Vedetelor isi asteapta telespectatorii cu surprize noi. Dupa ce Gianina isi duce elevii la filmul "Familia Flintstones", acestia incearca sa reproduca varianta originala a melodiei din film, iar rezultatul va fi uimitor. Echipa Scolii Vedetelor aduce in emisiune un omagiu muzicii usoare romanesti invitandu-l in aceasta editie pe Cornel Fugaru. Tot in cadrul acestei editii, Gianina se va transforma in... antrenor de sport pentru elevi. Asta ca urmare a esecului avut in initiativa ei de a gasi un antrenor personal.
×