x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Telecomanda

Telecomanda

18 Noi 2005   •   00:00
Telecomanda

Bataie pe… carnati intre afaceristi si populari

DIVERTISMENT / JOI / 20:30 / ANTENA 1
Cantaretii afaceristi se vor duela joi, 24 noiembrie, de la ora 20:30, in cadrul show-ului "Revansa Starurilor", cu cinci cantareti de muzica populara. Afaceristii vor fi: baietii de la Body&Soul, detinatorii unei fabrici de carnati, Leo Iorga, proprietarul unui firme de efecte pirotehnice, Laura Andresan, patroana unei case de productii video, si Alina Crisan (A.S.I.A.), viitoare sefa de coafor. De partea cealalta se vor afla popularii Maria Carneci, Dinu Iancu Salajanu, Nicoleta Stoican, Polina Manoila si Nicolae Cionca. Pepe, moderatorul infruntarii, a trebuit nu de putine ori sa ii potoleasca pe componentii celor doua tabere. La proba "Fac ce faci si tu", Maria Carneci si Niculina Stoican au declarat ca ele pot face carnati mai buni ca ai baietilor de la Body&Soul, drept pentru care si-au suflecat manecile de la ii si s-au pus pe treaba.

Distractie ajunsa la maturitate

DIVERTISMENT / DUMINICA / 14:15 / TVR 1
Dupa ce a sarbatorit un an de la prima editie, Dan Bittman nu da semne ca ar vrea sa-si inchida supermarket-ul de divertisment "Danutz s.r.l.". In aceasta editie, muzica face casa buna cu televiziunea. Cei doi concurenti care se vor intrece duminica aceasta sunt Elena Carstea si simpaticul prezentator tv Oreste. Ei vor fi supusi unor probe inedite, carora le vor face fata asa cum stiu ei mai bine. De asemenea, dintre ofertele speciale fac parte multe momente muzicale, pentru toate varstele si pentru toate gusturile: Dida Dragan, Stigma si Laguna. "Danutz s.r.l." poate incepe de pe acum sa adune cele mai haioase momente din cel de-al doilea anisor si, bineinteles, va continua sa ajute tot mai multi oameni nevoiasi din intreaga tara.

Marina Voica, rockerita de serviciu

DIVERTISMENT / SAMBATA / 16:00 / TVR 1
In aceasta sambata, Ruxandra Gheorghe (foto) si echipa de la "Parteneri de week-end" poposesc la munte, acasa la binecunoscuta cantareata Marina Voica. Ca orice femeie care se respecta, Marina Voica este foarte cocheta si ii place foarte mult sa se aranjeze. Dovada este faptul ca echipa de filmare a gasit-o cu bigudiurile pe cap... Dupa ce s-a aranjat, cantareata a oferit un spectacol pe cinste: a dansat, a cantat, inclusiv la pian, si, atentie, a sustinut un adevarat numar rock! "Nu mi-a venit sa cred: Marina Voica a cantat o piesa hard-rock, scuturandu-si pletele, ca un rocker adevarat. A fost senzationala!", povesteste Ruxandra. Apoi, Marina Voica a prezentat echipa "Parteneri de week-end" tuturor vecinilor. Cu aceasta ocazie, echipa a aflat ca acestia sunt, de multe ori, ingrijorati din pricina artistei. Motivul il veti afla abia sambata, de la ora 16:00. (Pagina realizata de Cristina Ologeanu)

Tabara a gasit Insula Sperantei

TALK-SHOW / SAMBATA / 18:30 / PRO TV
Campania "Te vezi la Stirile Pro TV" propune in aceasta sambata un episod care nu trebuie ratat. Cristi Tabara si echipa lui au mers la Vurpar, un sat pierdut pe harta, la 30 de kilometri de Sibiu. In localitatea peste care pluteste senzatia de izolare, o fundatie din Germania a pus pe picioare un centru de reabilitare pentru femeile dependente de alcool. Botezata Insula Sperantei, gospodaria de trei-patru camere poate adaposti doar zece paciente. Printre ele, echipa a gasit si o tanara dependenta de droguri care incearca aici sa scape de pasiunea pentru narcotice. La "Insula Sperantei" alcoolicele sunt supuse tratamentului prin ergoterapie. Cu alte cuvinte, munca le scapa de alcool. Multe dintre pacientele de la Vurpar i-au explicat vedetei Pro TV ca primele zile de internare sunt teribile, dar ca apoi totul este mai simplu.

Dadaca pentru doua batause

REALITY-SHOW / DUMINICA / 21:00 / PRIMA TV
In aceasta saptamana, Irina Petrea, dadaca de la Prima TV, se va ocupa de Magda (13 ani) si de Andreea (9 ani), fetitele Danei Starcevscki, din Bucuresti. Ea este divortata si isi creste singura copiii. Dadaca a constatat ca toate problemele fetitelor au o singura cauza: lipsa de timp a mamei lor, care lucreaza de dimineata pana seara. Magda si Andreea au o situatie destul de proasta la scoala, iar mama lor nu a mers niciodata la sedintele cu parintii ca sa se intereseze de performantele scolare ale pustoaicelor. Tot din lipsa de timp. In zilele de observatie Irina a constatat ca pustoaicele se bat zilnic si asculta muzica foarte tare, deranjand tot blocul.

Rivali la Hollywood

DOCUMENTAR / DUMINICA / 20:55 / TVR CULTURAL
Viata la Hollywood nu este atat de roz cum pare. Tocmai acest lucru il surprinde documentarul "Rivali la Hollywood", productie SUA 2001. Difuzat la TVR Cultural, documentarul va invita sa descoperiti cele mai renumite rivalitati din cetatea filmului, dar si secretele din spatele gloriei ale unor actori precum Bruce Willis si Mel Gibson, Arnold Swarzenegger si Sylvester Stalone, Marilyn Monroe si Jane Mansfield. Primul episod al seriei de 15 episoade este dedicat "razboiului" Fred Astaire - Gene Kelly.

Pacaleste, ca sa nu fii pacalit!

REALITY-SHOW / JOI / 21:30 / PRIMA TV
Prima farsa a serii de joi se petrece intr-un cadru rustic. Ocazia: ziua de nastere a unei domnisoare. Gabi Jugaru, prezent si el la petrecere, pretinde ca este sotul unei femei lasate insarcinate de prietenul victimei. Astfel incepe scandalul intre iubitul fetei si "sotul inselat". Subiectii celei de-a doua farse sunt doi soti veniti din Hunedoara in vizita la un prieten. La scurt timp dupa sosirea lor intra inspectorul Jugaru, venit sa rezolve o cearta intre gazda si un vecin al acesteia. Dar, in loc sa rezolve problema, inspectorul se ia de musafirii stanjeniti de situatia prietenului.
×
Subiecte în articol: marina voica