x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Telecomanda

Telecomanda

28 Oct 2005   •   00:00

In Piata Divertis se va afla "Secretul Marianei"
Divertisment / Duminica / 20:15 /Antena 1

In aceasta duminica, in "Piata Divertis" va fi dezbatut un subiect de actualitate: gripa aviara. Primarul din Branca - Costesti ne dovedeste ca, daca ai idei, poti face o gramada de bani dintr-o situatie de criza. Acesta ii pacaleste pe oamenii din sat si le confisca gainile, chiar daca acestea sunt sanatoase tun. Scopul sau este acela de a popula un combinat avicol cu orataniile luate pe nedrept de la concetatenii sai. "Piata Divertis" va avea parte si de un debut, cel al telenovelei "Secretul Marianei", rolul principal fiind interpretat de Jojo. Alaturi de ea, in telenovela vor juca diverse personaje politice precum Ion Iliescu, Adrian Nastase, dar si multi altii. Tensiunea din serialul "Felix si Otilea" atinge cote de neimaginat. Unchiul Johann infiinteaza trei firme cu diverse obiecte de activitate si le face cadou membrilor familiei. (C.O.)

Gabi Jugaru, mereu surprinzator
Divertisment / Joi / 21:30 / Prima TV

In editia de joi a emisiunii "Farsele lui Jugaru", victimele vor fi exclusiv reprezentante ale sexului frumos. Prima doamna pacalita este din Bucuresti, care a chemat o echipa de muncitori de la o firma privata pentru a remedia anumite defectiuni la sistemul electric. Din greseala, unul dintre muncitori a lovit cu tarnacopul cablul electric care alimenta blocul, drept urmare locatarii i-au chemat pe cei de la Electrica. Gabi Jugaru va juca rolul unui inspector responsabil de zona avariata. Abordata destul de agresiv de "domnul inspector", femeia a tras o sperietura zdravana. Cea de-a doua victima a serii de joi este o doamna doctor, care si-a cumparat de curand o masina in leasing. "Reprezentantii" companiei, in frunte cu Gabi Jugaru, merg cu o platforma de la ACR la spitalul unde lucreaza victima pentru a-i confisca acesteia masina pe motiv ca nu si-a mai platit ratele de ceva timp. (C.O.)

Derby-ul etapei a 11-a
Fotbal / Sambata - Duminica

In acest week-end debuteaza ce-a de-a 11-a etapa a diviziei A la fotbal. Microbistii vor fi nevoiti sa comute de pe un canal pe altul pentru a putea urmari primele meciuri din acest week-end. Meciul dintre FCM Bacau si CFR Cluj va fi transmis pe TVR2 de la ora 15:00. Si tot de la aceasta ora, de data aceasta pe Telesport, se va difuza confruntarea dintre Pandurii Targu-Jiu si FC Vaslui. Primul meci de duminica se va vedea la TVR1, de la ora 16:00. Protagonisti: Farul Constanta - Rapid. La 18:00, National TV va transmite meciul Poli Timisoara - FC National. Tot National TV va da, de la ora 20:00, meciul dintre Dinamo si Jiul. Ultimul meci al celui de-al unsprezecelea derby se va difuza la Telesport, de la 20:30. Isi vor da concursul Steaua si Gloria Bistrita. (Cristina Ologeanu)

Ruxandra Gheorghe l-a inveselit pe Ion Dolanescu
Divertisment / Sambata / 16:00 / TVR 1

Dupa peripetiile prin care au trecut la Paris, Ruxandra Gheorghe si echipa de la "Parteneri de week-end" au poposit acasa la interpretul de muzica populara Ion Dolanescu. Ruxandra a descoperit ca acesta are o adevarata pasiune pentru cresterea animalelor. El creste caini, gaini, pisici, si chiar… soimi! Ei bine, Ion Dolanescu se mandreste cu un soim care scoate sunete iesite din comun, dar care, din pacate, este... timid. Veti putea asista si la o partida de fotbal care s-a lasat cu faulturi. Despre omul Ion Dolanescu, Ruxandra a declarat: "Am gasit o persoana agreabila, deschisa la toate provocarile emisiunii. Desi la inceput era cuprins de nostalgia pentru vremurile trecute, noi am reusit sa-i smulgem un zambet". (Cristina Ologeanu)

Fairouz, un simbol libanez
Documentar / Duminica / 12:05 / TVR Cultural

In 1979, Fairouz canta pentru prima data in Franta, la Olympia din Paris. Ovatiile publicului au fost pe masura emotiei transmise de diva. Nascuta in Beirut, Fairouz si-a inceput cariera artistica in corul postului de radio libanez, urmand sa devina o adevarata vedeta in anii ’60 nu numai in Liban, ci in toata lumea araba. A cantat alaturi de fratii Rahbani. Trio-ul Fairouz-fratii Rahbani a devenit un adevarat fenomen cultural al secolului al XX-lea, fenomen a carui poveste o puteti urmari duminica in documentarul "FAIROUZ", produs in Franta in 1998. (C.O.)

Ingerul noptii, la "Cristina show"
Divertisment / Duminica / 15:00 / Acasa

Actorii din telenovela "Ingerul noptii" vor fi invitati la cea mai vizionata emisiune de divertisment din America, "Cristina Show". Alejandra Barrios, Jorge Salinas, Cesar Evora si Patricia Navidad vor veni in platoul Cristinei Saralegui pentru a dezvalui amanunte interesante si foarte picante din viata lor personala si pentru a descrie care a fost atmosfera in timpul filmarilor la "Ingerul noptii". Pe langa declaratiile-soc ale actorilor veti putea urmari si imagini din culisele ultimului episod din telenovela "Ingerul noptii". (Cristina Ologeanu)

Robin Williams, portretul unui titan
Profil / Duminica / 15:00 / Pro Cinema

Poate nu multa lume stie faptul ca Robin Williams a ales cariera de actor datorita unui complex din copilarie. Pentru ca era supraponderal nu avea nici un prieten si atunci a inceput sa imite diverse voci pentru a atrage intr-un fel atentia celor din jur. La ceremonia de decernare a Oscarurilor din 2004 a recurs la un gest care i-a lasat pe multi cu gura cascata: si-a aratat... sfarcul. Williams a fost in Afganistan pentru a-i sustine pe soldatii americani. Acestea sunt doar cateva dintre informatiile desre Robbin Williams, unul dintre cei mai mari actori ai Hollywoodului. Portretul complet, nelipsitele picanterii, duminica, in cadrul emisiunii "Lumea PRO CINEMA". (C.O.)
×
Subiecte în articol: duminică