x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Telecomanda

Telecomanda

de Cristina Ologeanu    |    03 Noi 2006   •   00:00

Margareta Paslaru, in familia romanilor

ANTENA 1 / DUMINICA IN FAMILIE / Divertisment / Duminica / 16:00
In aceasta saptamana, la "Duminica in familie" se va discuta atat despre obiceiurile romanesti respectate cu sfintenie, cat si despre cele "adaptate" timpului nostru. Nelu Ploiesteanu si Mihai Margineanu sunt doar cativa dintre cei care vor canta duminica. Mihaela Radulescu v-a pregatit si o surpriza: lansarea ultimului CD al Margaretei Paslaru, cea mai indragita cantareata a romanilor din anii ’70. Nu vor lipsi senzatiile tari, care vor fi provocate de trupa de striptease Flamingo Boys, condusa de Cornel Pasat.

Despre lene

PRO TV / PARTE DE CARTE / Talk-show / Duminica / 10:00
Dan C. Mihailescu si Andrei Plesu au de dezbatut o problema care s-ar parea ca nu-si gaseste nici locul, nici rostul in secolul vitezei: lenea. Discutia are la baza cartea lui Tom Hodgkinson "Ghidul lenesului - Mic tratat pentru lenesi rafinati".

Gainusa, agresat

PRIMA TV / FARSELE LUI JUGARU / Divertisment / Marti / 21:30
Conform proverbului "orice nas isi are nasul", Mihai Gainusa a ajuns la "Farsele lui Jugaru". El a fost victima unei "altercatii" cu Smarandescu, bodyguard-ul patronului Stelei, Gigi Becali.

Steaua lui Tudor Marascu

TVR 1 / STELE DE… 5 STELE / Divertisment / Vineri / 20:15
Dana Razboiu si Cosmin Cernat il vor avea ca invitat pe Tudor Marascu, regizor care si-a pus amprenta pe cele mai cunoscute si apreciate emisiuni ale Televiziunii Romane. Alaturi de el vor fi: Virgil Ogasanu, Adela Marculescu, Sebastian Papaiani si Ileana Stana Ionescu, Andreea Marin, Matilda Pascal Cojocarita s.a.

Bucurestiul vechi

PRIMA TV / INTERVIURILE CRISTINEI TOPESCU /Talk-show / Duminica / 12:45
Politologul Vladimir Tismaneanu va deveni ghid in cartierul nomenclaturii din nordul Bucurestiului. "Ghidul" va va prezenta, printre altele, casa in care fostul lider comunist Stefan Foris a fost asasinat de tovarasii sai, locurile unde erau examinate dosarele de partid si palatele construite de Gheorghiu-Dej.

Cel mai bun mediu metraj

TVR Cultural / CALATORIE DE VIS /Teatru / Joi / 20:45
Joi seara sunteti invitati la o "Calatorie de vis", o adaptare dupa piesa omonima a lui Tudor Popescu. Teleplay-ul recompensat in 2004 cu "Premiul pentru cel mai bun mediu metraj" de UCIN ii are in distributie pe: Florin Piersic jr, Ion Besoiu, Tora Vasilescu, Serban Ionescu s.a.

Caitul socrilor

ANTENA 1 / TABLOU DE NUNTA / Divertisment / Vineri / 20:30
Roxana Ionescu si Ovidiu Cuncea va vor prezenta doua petreceri de nunta, fiecare speciala in felul ei. Ovidiu este amfitrionul nuntii dintre Edi si Adina. Elementul forte al acestei nunti sunt domnisoarele de onoare care au… 84 de ani, nimeni altele decat bunicile Adinei. De cealalta parte, Roxana va prezenta o nunta olteneasca get-beget. De departe, cel mai amuzant dintre obiceiurile locului este "caitul socrilor".
×