x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Telecomanda / Flash news

Telecomanda / Flash news

de Cristina Ologeanu    |    Raluca Grintescu    |    03 Feb 2006   •   00:00

Pipi

C(RAMPE) - Gica
Un nene face pisu pe un copac. Un nene face pisu pe un copac, in plin centrul Capitalei.
Nenea e surprins de realizatorii matinalului Gherrillei si adus in direct, in redactie. Dialogul care urmeaza e reprodus din memorie, dar esenta lui ramane.
"Ati facut pipi pe copac. Pai e frumos asa ceva? Daca venea copacul cu ramurile lui peste dumneavoastra, ca-n «Stapanul Inelelor»? Dumneavoastra v-ar placea sa vina un copac si sa faca pipi pe piciorul dumneavoastra?"
"Nu."
"Sunteti prost-crescut, sper ca stiti asta."
"Stiu asta, dar daca nu planteaza toalete, eu ce sa fac?"
"Daca nu planteaza toalete, asteptati pana ajungeti acasa."
"Aaaa, pai pan-ajung acasa..."
"Da’-n lift faceti pipi?"
"Poftim?"
"In lift, in lift faceti pipi-n lift?"
"Din pacate, stau in centrul istoric si n-am lift in bloc."
"Aveti copii?"
"Da."
"Si faceti pipi de fata cu ei?"
"Ce parinte face pipi de fata cu copiii lui?"
"Cu cine-ati votat?"
"N-am votat cu nimeni. (dupa o pauza) Ba am votat! Am votat cu dracu’! Cu dracu’-am votat!"
"’opaaaa, s-a enervat."
"Nu m-am enervat."
"Da’, cam cati mililitri de pipi faceti, asa..."
"Cam doua sute de grame, doua sute cincizeci... Da’ de ce va intereseaza?"
"Suntem de la MISA." (...)
"Pipi e bun, pentru ca contine saruri, sa stiti..."
"De unde stiti asta? Ati gustat?"
"Nu, am invatat la zoologie."

Flash News


Charlize Theron nu e dotata suficient


Charlize Theron sustine ca i s-a intamplat in repetate randuri sa nu fie distribuita in anumite roluri pentru ca nu are sanii suficient de mari. Aceasta "drama" este traita de actrita in special cand este vorba de filme de actiune si este nevoie de cineva care sa alerge si sa bata tot in stanga si-n dreapta. Regizorii prefera in aceste roluri actrite cu pieptul mai voluminos..., care sa dea o mai buna impresie de miscare. Totusi, Charlize a primit spre surprinderea ei rolul titular in filmul de actiune "Aeon Flux". "Ce mai, pur si simplu nu am sani deloc", a declarat aceasta pentru revista Empire magazine.

James Bond, fara alcool


Noul James Bond, actorul britanic Daniel Craig, a jurat ca nu va mai consuma alcool niciodata alaturi de un regizor, pentru ca in aceste conditii a acceptat de cateva ori sa joace in scene "explicite" care ar fi putut fi evitate. Actorul, in varsta de 37 de ani, a fost nevoit sa se dezbrace intr-o scena din filmul "Some Voices" (2000), dupa o sedinta de bautura cot la cot cu regizorul Simon Cellan Jones. "Conform scenei originale, trebuia sa alerg pe o strada dezbracat pana la brau si acoperit cu suc de rosii. Dar apoi m-am imbatat impreuna cu Simon si i-am promis ca o sa joc aceasta scena dezbracat complet. A trebuit sa ma tin de promisiune, dar am invatat sa nu mai beau niciodata alcool impreuna cu un regizor", a marturisit starul britanic.

Jessica Alba, iubita ideala


Actrita Jessica Alba a fost votata drept "cea mai buna iubita pe termen lung" de catre 2,5 milioane de barbati, pe site-ul revistei Ask Men.com. Acestia si-au dat cu parerea despre celebritatea feminina care corespunde cel mai bine standardului lor in ceea ce priveste relatiile pe termen lung. Pe lista s-a regasit si Sienna Miller, ocupanta locului doi, urmata de Angelina Jolie.

Papusi Diana


O firma americana comercializeaza papusi "Diana - Princess of Whales". O firma americana de jucarii a lansat pe piata o papusa reprezentand-o pe printesa Diana, care prin actionarea unui buton poate rosti 16 propozitii folosind formule preinregistrate cu vocea originala a fostei sotii a printului Charles. Papusa, in valoare de 30 de dolari, este considerata "obiect de colectie" pentru ca a fost fabricata in serie limitata de 10.000 de exemplare.

Kate Moss, "vanata" de paparazzi


Celebrul fotomodel Kate Moss a luat cu asalt sectia de politie din Paris de groaza paparazzilor care i-au urmarit masina in tot orasul. Desi la volan se afla un bun prieten al acesteia, Jean-Yves le Fur, fotografii i-au remarcat prezenta si s-au tinut codita dupa Kate, pe scutere sau in masinile proprii. Speriata, aceasta a gasit scapare la politie, care a rezolvat intr-un final problema. Kate nu a depus totusi nici o plangere impotriva avizilor de exclusivitati.

Telecomanda


100 de episoade de "Lacrimi de iubire"


ACASA / Lacrimi de iubire / Telenovela / Vineri / 20:30
La o zi dupa ce Acasa implineste 8 ani de existenta, adica pe 3 februarie, telespectatorii vor putea urmari episodul cu numarul 100 al telenovelei "Lacrimi de iubire". Episodul difuzat vineri va fi unul special, in care intriga, actiunea si suspansul vor tine cu sufletul la gura fanii genului in fata micilor ecrane. Dar povestea nu se incheie aici. "Lacrimi de iubire" va provoca si de acum inainte rasturnari spectaculoase de situatie, in care iubirea se va afla pe primul loc. Spre deosebire de "Numai iubirea", prima telenovela produsa de Acasa TV, "Lacrimi de iubire" va avea mai multe episoade.

Secolul geniilor


PRO Cinema / Geniile secolului XX / Documentar / Sambata / 12:15
Sambata, Pro Cinema propune telespectatorilor o intalnire cu o parte dintre cei care au fost desemnati drept "Geniile secolului XX". Documentarul omonim ce va fi difuzat in doua parti aduce pe micul ecran povestile acestor genii vizionare sau figuri emblematice ale secolului trecut. Regizori, scriitori, actori vor fi surprinsi in acest material in cele mai mici detalii. "Subiectii" vor fi: Charlie Chaplin, scenograful si regizorul Stanley Matthews Eisenstein, Orson Welles, Federico Fellini, Steven Spielberg.

Rugby si handbal


TVR2 / Transmisii sportive / Sport / Sambata, Duminica
Pe parcursul lunii februarie, TVR 2 va aduce telespectatorilor romani cele mai importante partide de rugby din cadrul Turneului celor sase natiuni, competitie ce debuteaza in 4 februarie. Primele transmisii vor avea loc in 4 si 5 februarie cu partidele din Runda I dintre echipele Angliei si tarii Galilor (in 4 februarie de la ora 17:30, in direct) si echipele Scotiei si Frantei (duminica 5 februarie de la ora 18:35). Meciul de duminica insa va fi o inregistrare, deoarece la ora disputarii acestuia (17:00) pe Stadionul Murrayfield din Edinburgh, TVR 2 va difuza, in direct din Elvetia, finala Campionatului European de Handbal Masculin.

De la Corbu la Bucuresti si invers


PRIMA / Schimb de mame / Reality-show / Duminica / 22:00
In aceasta duminica, "Schimbul de mame" pune la incercare doua femei din medii diferite. Provenita dintr-o familie "boiereasca", Rodica locuieste impreuna cu familia intr-un conac, in comuna Corbu, judetul Olt. Traieste la tara, insa este o femeie foarte emancipata. Desi curata grajdurile si mulge vaca, Rodica isi face timp si pentru a merge la expozitii de pictura sau lansari de carte. Ceea ce este mai interesant este faptul ca Rodica a reusit sa puna bazele gradinitei din sat. In acelasi timp, ea este implicata si in diferite evenimente organizate de primarie. Elena, cealalta mama, locuieste in Bucuresti si are doua fete, de 17, respectiv 15 ani. In familia din Capitala cel care dicteaza este tatal.

Competitie intre femei


PRIMA / Campionatul mondial de fitness / Sport / Duminica / 13:00
In aceasta duminica, Prima TV va difuza in exclusivitate Campionatul Mondial de Fitness Feminin, care, pentru a doua oara, a avut loc la Bucuresti. Cele mai frumoase femei din lume s-au reunit la sfarsitul lunii ianuarie sub cupola Salii Palatului, pentru a obtine titlul suprem in cadrul Campionatului Mondial de Fitness. Printre cele 15 finaliste se numara si romanca Diana Oprea, care, la numai 23 de ani, este unica reprezentanta a tarii noastre la competitiile internationale de fitness organizate de Federatia Internationala de Fitness.

Marturiile lui Mihail Sebastian


TVR1 / Sebastian / Documentar / Duminica / 22:30
Un jurnal intim, un scriitor si un documentar. TVR 1 difuzeaza duminica documentarul "Sebastian", material ce prezinta viata scriitorului Mihail Sebastian, asa cum reiese ea din jurnalul intim pe care acesta l-a scris. Conceput intre anii 1935 si 1944, in perioada ascensiunii dreptei romanesti, jurnalul este scris dintr-o necesitate dramatica de eliberare si de iesire din singuratate. In documentar sunt inserate comentarii apartinand Lenei Constante, lui Andrei Oisteanu, academicianului Paul Cornea, lui Valeriu Moisescu, actorului Radu Beligan, avocatului Ioan Comsa.

Catalin Stefanescu si Tom Gallagher


TVR1 / Garantat 100% / Talk-show / Sambata / 11:25
Profesorul si politologul Tom Gallagher i-a acordat lui Catalin Stefanescu un interviu de exceptie. Seful catedrei pentru pace de la Universitatea Bradford din Marea Britanie, Gallagher, manifesta un interes statornic pentru Romania, zona balcanica si a Europei de sud-est. "Intalnirea cu Tom Gallagher a fost deosebit de interesanta. Am fost impresionat sa constat ca un om care nu traieste in Romania poate fi un atat de fin observator si cunoscator al societatii romanesti", a afirmat Catalin Stefanescu.
×
Subiecte în articol: duminică pipi