x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Tendinţe în sezonul toamnă-iarnă

Tendinţe în sezonul toamnă-iarnă

de Ema-Augusta Banu    |    15 Sep 2011   •   21:00
Tendinţe în sezonul toamnă-iarnă

Designerii au decis. Fustele din piele, puloverele impletite, rochiile in stilul anilor ’60 si botinele care acopera glezna sunt piesele-cheie ale sezonului toamna-iarna 2011. Specialistii ne recomanda tinute vestimentare in nuante puternice precum portocaliu-tangerine, rosu intens sau albastru imperial. Mizeaza asadar pe combinatii indraznete pentru un efect 'color-block' si pe detalii grafice, care sa atraga atentia.

Printre piesele vestimentare in tendinte, recoman­date de femalefirst.co.uk, se numara fusta midi, vesta din blana si extravaganta capa. Inspira-te din tinutele anilor ’60 si ’70 si investeste in rochii cu imprimeuri colorate, care te vor scoate in evidenta! Poti opta pentru imprimeuri florale sau geometrice, ambele sunt la fel de atractive. Texturile pretioase precum brocartul si accesoriile 'furate' din dulapul bunicii sunt piesele-cheie pentru completarea unui look retro ca la carte. Sunt pe val combinatiile cromatice de mustar – albastru, rosu – maro sau roz prafuit – mov.

Fusta midi din piele e un 'must-have' in sezonul toamna-iarna. Combin-o cu pulovere impletite sau camasi in culori neutre. Pentru un look sofisticat alege o capa extravaganta pe care o poti purta cu rochii elegante. Daca vrei o alternativa casual, poti alege un poncho in culori tari, vibrante. Din garderoba de toamna nu trebuie sa-ti lipseasca nici vesta din blana sintetica. Asorteaz-o cu jeansi sau cu fuste creion in tonuri neutre. In materie de incaltaminte, fie ca alegi botine delicate din lac cu tocuri mici si subtiri, fie ca alegi unele cu platforma si tocul inalt si gros, cu siguranta vei fi la moda.

×