x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Thalia de la A la Z

Thalia de la A la Z

de Raluca Grintescu    |    17 Mar 2006   •   00:00
Thalia de la A la Z
SERIALE & TELENOVELE
Actrita-cantareata continua seria dezvaluirilor picante

In aceasta duminica, Acasa TV va difuza specialul latino "Thalia - Sexto Sentido", program care va dezvalui multe detalii picante din viata divei mexicane care a cucerit lumea intreaga. In urma cu o luna, acelasi post de televiziune difuza specialul "Thalia - o noua provocare: I Want You!". In cadrul acestui program ati putut afla chiar din gura Thaliei amanunte despre perioada in care ea a intrat pe piata muzicala cu melodii in limba engleza. De aceasta data, duminica, Thalia va povesti tot la Acasa, in exclusivitate, cum a filmat videoclipul hitului "Amar sin ser amada", cantecul care a cutremurat cluburile din toata lumea.

MODA. Si, pentru ca tot se poarta, Thalia vrea sa intre in randul artistilor care isi lanseaza o linie de articole vestimentare care le poarta numele. Cand se va produce acest eveniment, si mai ales de ce vrea sa-si lanseze propria linie vestimentara, veti afla in cadrul specialului latino. Nu va fi trecut cu vederea nici scandalul in care a fost implicata Thalia din cauza cantaretei Paulina Rubio. Aceasta din urma (cu trimitere catre Thalia) a declarat intr-un interviu ca nu are nevoie de un iubit bogat si influent pentru a atinge succesul. Si daca tot va fi Thalia, din program nu putea sa lipseasca tocmai muzica.

CARIERA. Pe numele ei complet, Ariadna Thalia Sodi Miranda, actrita-cantareata a aratat de mica un interes deosebit fata de muzica si de lumea filmului. La varsta de 9 ani, Thalia a fost aleasa sa faca parte din trupa de copii Din Din. Dar, pentru ca isi dorea mai mult decat atat, printr-un fericit concurs de imprejurari, Thalia reuseste sa obtina rolul Sandy in muzicalul "Grease". Aici este remarcata de un producator de telenovele, care ii ofera primul rol ca actrita de televiziune in serialul "Pobre Senorita Limentur". De aici, rolurile s-au tinut lant.

NEWS

Natasha Henstridge rateaza roluri


Cand vine vorba de gafe si de ocazii pierdute, Natasha Henstridge (foto) se declara o adevarata specialista in materie. Actrita din serialul "Ele spioneaza", difuzat de Pro Cinema in fiecare luni de la ora 20:00, spune ca ii este foarte greu sa isi dea seama daca filmul va fi sau nu un succes. Asta s-a intamplat si atunci cand a primit scenariile pentru "Training Day" si "Man in Black". "Am citit in graba scenariile si mi-am zis ca nu merita sa joc in asemenea filme. Mai tarziu am realizat ca trebuia sa ma gandesc mai bine", a declarat actrita.

Accentul lui LaPaglia


La inceputul carierei sale, Anthony LaPaglia (foto) a fost nevoit sa isi ascunda accentul australian pentru a primi roluri in filmele de la Hollywood. Starul din serialul "Disparuti fara urma", difuzat de Pro TV lunea de la 23:45, s-a mutat in SUA in anii ’80. El a marturisit ca la toate castingurile la care mergea isi modifica accentul astfel incat sa para ca este originar din New York, si nicidecum din Australia: "Era foarte greu pentru ca cei mai multi producatori ofereau roluri pentru care accentul meu de australian era exclus. Asa ca a trebuit sa invat sa vorbesc ca americanul de rand pentru a putea obtine chiar si cel mai mic rolisor". (Cristina Ologeanu)

×
Subiecte în articol: thalia