x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun The Eagles au deschis seria festivităţilor desfăşurate cu ocazia nunţii regale la Monaco

The Eagles au deschis seria festivităţilor desfăşurate cu ocazia nunţii regale la Monaco

de Agerpres    |    01 Iul 2011   •   09:20
The Eagles au deschis seria festivităţilor desfăşurate cu ocazia nunţii regale la Monaco

Concertul formatiei The Eagles, la care au asistat Albert al II-lea de Monaco si logodnica acestuia, Charlene Wittstock, joi seara, pe stadionul Louis II, a inaugurat ceremoniile ocazionate de nunta princiara, intr-o atmosfera de sarbatoare, in prezenta a 15.000 de locuitori si vizitatori ai principatului, transmite AFP.

La finalul concertului, cu putin dupa miezul noptii, in timp ce luminile se reaprindeau pe stadion, iar logodnicii erau inca in picioare pentru a ii aplauda din tribuna oficiala pe solisti, multimea adunata pe peluza arenei de fotbal l-a aclamat indelung pe print, scandand 'Multumim!' si 'Bravo!' pentru acest concert gratuit.

Albert al II-lea si Charlene Wittstock, a caror cununie civila are loc vineri dupa-amiaza, urmata sambata de cea religioasa, au aparut surazatori si destinsi, au avut gesturi tandre reciproce si discutii complice, printre membrii familiilor si prietenilor lor, asezati ca si ei pe scaune albe din plastic. Charlene Wittstock a aparut imbracata cu o pereche de pantaloni inchisi la culoare si cu o bustiera neagra ce a permis sa i se vada umerii de fosta inotatoare. Pentru a contrazice zvonurile din ultimile zile care dadeau de inteles ca este extrem de afectata de un presupus nou copil din flori al printului, fiind pe punctul de a pleca in Africa de Sud, ea a schitat cativa pasi de dans impreuna cu Albert al II-lea la sfarsitul concertului ce a durat mai mult de doua ore.

The Eagles, care au interpretat celebrul lor hit 'Hotel California' la nici 10 minute de la inceperea concertului, i-au dedicat printului Albert al II-lea, imbracat cu o vesta neagra, melodia intitulata 'Love will keep us alive'. In tribuna oficiala se mai aflau sora printului, Caroline, si copii acesteia, toti dansand si cantand.

Casatoria civila, programata pentru vineri, ora locala 17.00 (18.00, ora Romaniei), in Sala Tronului din palatul princiar va fi de scurta durata. Ulterior, Charlene va deveni 'printesa de Monaco', dupa care va iesi la balcon pentru a isi saluta supusii, iar apoi va cobori in mijlocul multimii. A doua zi, la aceeasi ora, imbracata in rochie de mireasa, ea va sosi, la bratul tatalui sau, pe un covor rosu ce va traversa piata palatului, fiind urmarita de peste 50 de canale de televiziune.

Soprana Renee Fleming si tenorul Andrea Bocelli vor fi solistii ceremoniei religioase ce se va desfasura sub baldachine albe care ii vor proteja pe invitati de razele soarelui. Dineul in cinstea invitatilor va fi urmat de un gigantic foc de artificii.

×