x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun "The Green Hornet ", lider în box office-ul românesc de weekend

"The Green Hornet ", lider în box office-ul românesc de weekend

01 Feb 2011   •   18:22
"The Green Hornet ", lider în box office-ul românesc de weekend

 Filmul 3D de acţiune "The Green Hornet - Viespea verde", în regia lui Michel Gondry, a ocupat primul loc în box office-ul românesc în weekend-ul premierei, având încasări de 345.447 de lei şi 15.356 de spectatori.

Comedia de acţiune, care a avut premiera weekend-ul trecut în cinematografele româneşti, spune povestea lui Britt Reid (Seth Rogen), moştenitorul unui imperiu media, care decide, alături de prietenul său, Kato (Jay Chou), să lupte împotriva tâlharilor şi a lumii interlope. Britt devine justiţiarul The Green Hornet (Viespea verde), care, alături de Kato, face ordine pe străzile oraşului. Din distribuţie face parte şi actriţa Cameron Diaz.

Animaţia "O poveste încâlcită/ Tangled", lider în box office-ul românesc pentru trei săptămâni consecutive, a ocupat locul al doilea în box office-ul de weekend-ul trecut, cu încasări de 243.278 de lei şi 11.840 de spectatori, relatează Mediafax. Pelicula spune povestea lui Rapunzel, o frumoasă captivă, care are un păr blond, lung şi magic. Rapunzel, care caută biletul de ieşire din turnul unde a fost ferecată timp de mulţi ani, face o înţelegere cu cel mai căutat bandit al regatului, Flynn Rider, pe care îl ia ostatic. Duoul atipic pune la cale un plan de evadare, alături de un cal super-poliţist, Maximus, un cameleon super-protector, Pascal, şi o gaşcă de tâlhari aspri.

Pe poziţia a treia s-a clasat filmul de aventuri "Anotimpul vrăjitoarei/ Season of the Witch", cu încasări de 154.305 de lei şi 8.439 de spectatori. În vremuri de mult uitate, într-un ţinut devastat de războaie, ultimii cruciaţi se întorc acasă, pentru a-şi regăsi pământurile pustiite de ciumă. Cardinalul (Christopher Lee) este convins că groaznica molimă este un blestem al iadului, adus asupra oamenilor de către vrăjitoarea cea neagră. Ea vede slăbiciunile ascunse adânc în inimile tuturor. Şi ceea ce vede, foloseşte împotriva lor. Behmen (Nicolas Cage), un erou al cruciadelor, împreună cu Felson (Ron Perlman - Hellboy), tovarăşul său de arme, sunt aleşi să o ducă pe strania femeie la o mănăstire izolată, unde călugării, printr-un străvechi ritual, vor îndepărta blestemul.

Comedia romantică "Dragoste şi alte dependenţe/ Love and Other Drugs" a ocupat locul al patrulea, cu încasări de 133.723 de lei şi 7.227 de spectatori. Bazată pe cartea autobiografică "Hard Sell: The Evolution of a Viagra Salesman" a autorului Jamie Reidy, pelicula "Dragoste şi alte dependenţe" explorează deopotrivă metodele lipsite de etică ce se practicau în anii '90 în industria farmaceutică din Statele Unite ale Americii şi idila care se înfiripă între un agent de vânzări ambiţios, interpretat de Jake Gyllenhaal, şi o artistă rebelă (Anne Hathaway), diagnosticată cu maladia Parkinson.

Pe poziţia a cincea s-a clasat "Turistul", care a avut încasări de 130.296 de lei şi 7.110 de spectatori. În "Turistul", Johnny Depp interpretează rolul unui american al cărui flirt cu o necunoscută (Angelina Jolie) va conduce la intrigi şi pericole, dar şi la o poveste de dragoste.

În total, în weekend, cinematografele româneşti au avut încasări de 1.483.946 de lei şi 75.334 de spectatori.

×
Subiecte în articol: cinematograf box office