x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Thierry Henry ameninţat de mafia romănă

Thierry Henry ameninţat de mafia romănă

de Ovidiu Ciutescu    |    30 Iul 2007   •   00:00
 Thierry Henry ameninţat de mafia romănă


Starul echipei FC Barcelona, Thierry Henry, a angajat o firmă de securitate pentru a-i proteja familia
după ce a aflat de un plan de răpire a fiicei sale, pus la cale cel mai probabil de mafia romănă de la Londra, susţine News of the World.


Starul echipei FC Barcelona, Thierry Henry, a angajat o firmă de securitate pentru a-i proteja familia
după ce a aflat de un plan de răpire a fiicei sale, pus la cale cel mai probabil de mafia romănă de la Londra, susţine News of the World.

Henry a aflat că fiica sa Tea ar putea fi răpită pentru o răscumpărare, drept urmare a angajat gărzi de corp care să stea 24 de ore din 24 in faţa reşedinţei din Londra şi să ii protejeze fiica şi soţia, pe Claire. In plus, fotbalistul a instalat camere de supraveghere in jurul proprietăţii sale. Echipa de securitate este in alertă permanent, după ce jucătorul s-a separat de soţia sa. Vecinii au observat cu mai multe luni in urmă că securitatea la reşedinţa jucătorului s-a intărit, iar un membru al echipei de pază a opinat că pericolul ca Tea să fie răpită este incă "iminent".

ŢINTĂ. Thierry Henry, care are o avere foarte mare, il face să fie o posibilă ţintă pentru crima organizată. Fotbalistul căştigă la FC Barcelona, doar din contractul de joc, aproximativ 130.000 de lire sterline pe săptămănă şi Claire ar putea obţine in urma divorţului 10 milioane de lire sterline din averea de 25 de milioane de lire sterline a lui Henry. "Experţii spun că nemiloasa mafie romănă este cel mai probabil autoarea planului de răpire", notează News of the World. "Henry şi Claire s-au ingrozit cănd au aflat de plan. Claire adoră să meargă cu Tea in parc şi ar fi fost uşor pentru răpitori să o inghesuie intr-o maşină. Acum, orice vehicule sau persoane suspecte sunt cercetate. Chiar şi dădaca este urmată de bodyguarzi", a declarat o sursă din anturajul familiei jucătorului.

STRESAŢI. Publicaţia engleză notează că prietenii cuplului sunt convinşi că stresul legat de posibila răpire a pus o presiune in plus asupra căsniciei celor doi. Claire a fost văzută pe stradă, cu căteva zile inainte de anunţul despărţirii de Henry, extrem de furioasă, injurănd la telefon in limba franceză. "Era cu aproximativ zece zile inainte de despărţire şi Claire ţipa şi injura la telefon in franceză", a declarat un martor la ieşirea nervoasă a tinerei. O săptămănă mai tărziu, Claire a fost văzută din nou nervoasă. "Işi pierduse cumpătul, injura şi spunea o mulţime de cuvinte in franceză. Apoi a lovit telefonul cu capul de trei sau patru ori", a relatat un alt martor.

×
Subiecte în articol: magazin henry claire