x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Tigăi şi USB-uri din aur pentru milionari

Tigăi şi USB-uri din aur pentru milionari

de Anca Aldea    |    30 Oct 2010   •   00:00
Tigăi şi USB-uri din aur pentru milionari

Moscova a găzduit la sfârşitul săptămânii trecute a cincea ediţie a Târgului Milionarilor, unde branduri de notorietate din întreaga lume şi-au expus şi prezentat cele mai luxoase produse şi servicii.

În centrul expoziţional Manezh din Capitala Federaţiei Ruse au fost aduse cele mai scumpe bijuterii, automobile, elicoptere, iahturi, produse IT şi de îngrijire corporală, ceasuri, lenjerie intimă etc. pentru a delecta gusturile de­o­cheate ale înaltei societăţi. O prezenţă cu adevărat sen­zaţională a purtat semnătura Novero. Compania a adus la Moscova gadgeturi-bijuterii - USB-uri şi dispo­zi­­tive hands-free realizate din aur şi argint şi decora­te cu diamante - cu preţuri de pornire de la 120.000 de do­lari.

N-a lipsit nici maşina sport Benarrow, care şi-a fă­cut intrarea grandios pe piaţa rusă. Germanii de la Bennarow produc anual, pentru piaţa mondială, o serie limitată de astfel de automobile (maximum 50 de bucăţi), fiecare în valoare de 500.000 de euro. Orga­ni­zatorii au adus inclusiv veselă de lux, care nu are însă utilitatea celei obişnuite - de exemplu, tigaia de un kilogram de aur galben de 18 carate încrustată cu 200 de diamante de mărimi diferite. Producătorul ei, compania germană Fissler, a anunţat că cei care doresc să intre în posesia celei mai costisitoare tigăi din lume trebuie să o comande special şi să specifice cantitatea de diamante şi de aur din care să fie realizată această tigaie. Fissler le oferă totodată clienţilor posibilitatea de a grava pe tigaia care face parte din „colecţia original profi" numele cumpărătorului. Pentru a condimenta şi mai mult târgul, organizatorii „au pus în scenă", în mai multe cluburi moscovite, prezentări de modă private, precum şi adevărate spectacole culinare tradiţionale ruse.

×
Subiecte în articol: magazin