x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Tili, Laura, Dana - Fete cu lipici

Tili, Laura, Dana - Fete cu lipici

de Cristina Ologeanu    |    07 Oct 2005   •   00:00
Tili, Laura, Dana - Fete cu lipici
VEDETE
Din 2 octombrie, trei fete cucuiete s-au intors pe sticla. Cum care fete? Cum care sticla? "Fetele cu lipici" de la Pro TV, pe care le puteti vedea in fiecare duminica, de la ora 23:15.

De data aceasta, se pare, sunt ceva mai cuminti. Dar nu prea mult, ca strica. Noul sezon al sitcomului "Fete cu lipici" aduce si schimbari. In gasca fetelor intra niste baieti haiosi, orgoliosi, laudarosi si cu un foarte mare apetit de... nebunii: Alex (Adrian Tapciuc), cuceritorul Giani (Catalin Bordea) si incurca-lume Bebe (Ion Grosu). Unde sunt trei fete si trei baieti, e lesne de inteles ca se produc combinatii care mai de care. Dar noi nu vrem sa va spunem ce se va intampla. N-ar avea farmec. Noi vrem sa vi le prezentam pe cele trei protagoniste. Adica pe Mimi (Dana Rogoz), Adina (Laura Cosoi) si pe Roxana (Tili Niculae). Si, pentru ca fetele ne-au povestit ca foarte multi telespectatori, atunci cand le intalnesc pe strada, le striga pe numele personajelor din serial, trebuie sa va spunem ca numele trecute in paranteza in fraza anterioara sunt numele reale ale celor trei.

TACLALE. Fetele filmeaza impreuna de mai bine de patru ani. De cand a inceput serialul "La Bloc". Iar din mai 2005 ele joaca si in "Fete cu lipici" si sunt aceleasi trei fete din "La Bloc": Mimi, Adina, Roxana. Dupa atata amar de vreme, au devenit prietene, si, ca femeile din banc (care, dupa zeci de ani de puscarie, cand au fost eliberate au mai stat o gramada in fata puscariei la taclale) sunt de nedespartit. La filmari stau, de regula, de la 9 dimineata pana la 10 seara. "Cand sunt secvente in care noi, fetele, nu aparem si avem o pauza mai mare, ne retragem in rulota si ne punem pe vorba! Si pot trece patru-sase ore fara sa ne dam seama. Daca nu ne ajunge timpul din pauzele de la filmare, ne dam intalnire si in zilele libere, la pizza si continuam acolo", povesteste Dana Rogoz. Ca si personajele lor, in pauzele dintre filmari sunt protagonistele unor episoade ce starnesc rasul. Dar, conform spuselor lor, Dana este de departe campioana la capitolul "belele". "Ce mai, daca e sa am lipici la ceva, sigur la accidente am! Eu sunt in locul in care se rupe decorul, sau in care cade ceva. Deja lumea s-a obisnuit. Mai nou, cand se muta vreun decor, colegii se uita mai intai pe unde sunt eu ca sa fie siguri ca nu sunt un obstacol", povesteste, amuzata, Dana Rogoz.

REAL-IREAL. Fiecare, spun ele, a avut ceva de invatat de la fiecare dintre cele trei personaje. "Adina are multa siguranta pe propria persoana. Merge la tinta, aici cred ca am copiat-o putin. Iar de la celelalte personaje...A! Am luat putin din echilibrul lui Mimi si putin din indrazneala Roxanei", spune Laura. La randul ei, Dana recunoaste ca are ceva de invatat de la celelalte: "Eu si Mimi semanam destul de tare, ceea ce e un noroc pentru mine. Uneori as vrea sa fiu si eu la fel de sigura pe mine cum e ea. De la Adina as imprumuta mai mult curaj, pentru ca e personajul care risca foarte mult". Si Tili afirma ca, incepand din acest sezon, personajul pe care il interpreteaza aduce mai mult cu ea. "E adevarat ca mai avem si cateva trasaturi care ne deosebesc. Una dintre diferente este ca Roxana va fi punkerita, ceea ce eu nu sunt".

ETICHETA. Dupa ce interpretezi mult timp un anumit rol, oamenii deja iti pun eticheta. Si, atunci, le vine mai greu sa te accepte intr-o alta postura decat aceea cu care s-au obisnuit. Iar dupa patru ani de Mimi, Adina si Roxana, adica roluri de fete zvapaiate, mai greu sa le vezi pe cele trei in roluri de, sa zicem, femei de afaceri. Tili, Dana si Laura sunt constiente ca exista "riscul" sa nu mai scape de eticheta de "fata cu lipici". "Tin foarte mult la rolul din acest serial. Nu cred insa ca, pe viitor, nu mi se va da ocazia sa joc si alte roluri, mai ales ca acum fac facultatea de teatru, adica asta va fi meseria mea", argumenteaza Dana, afirmatie impartasita si de colegele sale.

Cat despre reactiile oamenilor cand le vad pe strada, acestea sunt dintre cele mai variate. Insa numitorul comun: fiecare telespectator le striga pe fete pe numele personajelor pe care ele le interpreteaza. "De cate ori ma recunosc, oamenii imi spun ca sunt foarte micuta si ca nu prea seman cu ea. Probabil pentru ca sunt naturala (nu folosesc make-up) si ma imbrac simplu, fata de Adina", povesteste Laura.

DANA
  • Nume intreg: Dana Mihaela Rogoz - in serial, Mimi
  • Data nasterii: 26.09.1985
  • Studii: Liceul Gheorghe Lazar, studenta anul II Actorie UNATC si Comunicare si Relatii Publice
  • Alte roluri: Abracadabra "Abramburica" si Ioana in filmul "Dulcea sauna a mortii" Hobby-uri: inot, role si schi

    Daca e sa am lipici la ceva, sigur la accidente am! Eu sunt in locul in care se rupe decorul sau in care cade ceva

    Â

  • LAURA
  • Nume intreg: Cosoi Laura Ana - in serial, Adina
  • Data nasterii: 02.01.1982
  • Studii: Facultatea de Filosofie, specializarea Asistenta sociala
  • Alte roluri: Gabi in productia britanica "Sliding dice"
  • Hobby-uri: muzica, dansul, cartile, calatoriile, arta fotografica

    Adina merge la tinta, aici cred ca am copiat-o putin. Am luat putin din echilibrul lui Mimi si putin din indrazneala Roxanei

    Â

  • TILI
  • Nume intreg: Niculae Catalina-Mihaela (Tili) - in serial, Roxana
  • Data nasterii: 28.11.1985
  • Studii: Liceul de muzica "Dinu Lipatti" - sectia actorie, Facultatea de actorie, Universitatea Hyperion, anul II
  • Alte roluri: Alexandra - "In familie"
  • Hobby-uri: dansul, muzica, patinajul, inotul

    Avem si cateva trasaturi care ne deosebesc. Una dintre diferente este ca Roxana va fi punkerita, ceea ce eu nu sunt

    Â

  • Foto: Adrian Stoicoviciu/ Mediafax Foto
    ×
    Subiecte în articol: fete laura mimi lipici tili dan adi