x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Ţinute lejere, pentru o vară toridă

Ţinute lejere, pentru o vară toridă

de Adriana V. Paduraru    |    29 Mai 2009   •   00:00
Ţinute lejere, pentru o vară toridă
Sursa foto: /City Mall

City Mall a fost gazda prezentării colecţiilor pentru sezonul cald. Amfitrioana evenimentului, Dana Săvuică, a prezentat în stilu-i deja caracteristic, colecţiile brandurilor Columbia Sportswear, Hondos Center, Jolidon, Kenvelo, LTU Design Reflections, Skiny, Sprider Stores, Stone Creek, Tina R şi Time Out.



TENDINŢE. Colecţiile prezentate ne recomandă pastelurile, dar şi culorile vii, modele cu influenţe etno sau western. Se poartă rochiile lungi, fluide, cu grafică optică sau florală. În ceea ce priveşte accesoriile, la modă sunt poşetele plic, fie mari, fie miniaturale, dar care neapărat să "deţină" franjuri, ţinte sau mărgele. Mărgelele sau pietrele pot da, de asemenea, o notă aparte încălţărilor. Se poartă sandalele cu platforme, sandalele plate sau sandalele romane. Ţinuta este desăvârşită de coliere şi cercei supradimensionaţi.

GLAMOUR. Surpriza serii a fost Cătălin Botezatu, care şi-a prezentat în premieră, într-un mall din Bucureşti, cea mai nouă colecţie de costume de baie. În plus, Bote a prezentat şi o colecţie de prosoape de baie, create special pentru piscină, care dau o notă "glamour" ţinutei de plajă.

×
Subiecte în articol: life & style