x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Tony Curtis, internat de urgenţă din cauza unor probleme respiratorii

Tony Curtis, internat de urgenţă din cauza unor probleme respiratorii

14 Iul 2010   •   00:00
Tony Curtis, internat de urgenţă din cauza unor probleme respiratorii

Actorul american Tony Curtis, în vârstă de 85 de ani, a fost internat de urgenţă la sfârşitul săptămânii trecute, din cauza unor probleme respiratorii acute.

Actorul american, starul din filmul "Unora le place jazz-ul/ Some Like It Hot", participa la vernisajul unei expoziţii din statul Nevada, într-un oraş din apropiere de Las Vegas. Tony Curtis, care suferă de bronhopneumopatie obstructivă cronică, a acuzat în timpul acelei gale câteva probleme respiratorii şi a fost transportat de urgenţă la spitalul din localitate, unde a fost internat pentru o serie de teste medicale.

Tony Curtis s-a aflat la un pas de moarte în decembrie 2006, din cauza unei pneumonii galopante şi a petrecut câteva zile în comă, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax.

Actorul american poate să meargă doar pe distanţe scurte şi se deplasează de obicei cu ajutorul unui scaun cu rotile.

Tony Curtis a fost căsătorit de cinci ori şi a avut o aventură cu Marilyn Monroe, partenera sa din filmul "Unora le place jazz-ul". Actorul american are şase copii, fiind tatăl actriţelor Jamie Lee Curtis şi Kelly Curtis. În 1994, fiul său Nicholas a murit din cauza unei supradoze de heroină, la vârsta de 23 de ani.

×
Subiecte în articol: magazin