x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Trabant 601k, Wartburg 312, Renault 16

Trabant 601k, Wartburg 312, Renault 16

16 Iun 2004   •   00:00

Campania Sprite, intitulata "Fiare pentru fiara din tine!", a venit pentru publicul rebel cu premii trasnite.

ALEX ANGHEL

Participantul norocos poate castiga una dintre cele 10 masini pe care unii le-ar cataloga drept piese de colectie, iar insensibilii, drept rablioane.

Printre tentatiile promotiei neortodoxe se numara un Trabant 601k cu patru usi, un Renault 16 din 1967, un Wartburg 312, 60 de scaune de masina, 200 de semne de circulatie, 500 de benzi de atentie "Zona interzisa". Campaniile Sprite ne obisnuisera cu abordari cu adrenalina si mult umor, insa acum reusesc sa surprinda perfect prin aceasta promotie valorile marcii. Spotul, afisele, machetele de presa sunt facute in spirit de gluma pe care o iei ca atare, pentru ca ulterior sa afli ca premiile sunt cat se poate de adevarate.

Tinerii rebeli au gustat din plin aceasta idee iesita din comun si de-abia asteapta sa potoleasca fiarele din ei la volanul unor masini care acum ar fi demne de orice muzeu din lume.

Campania a fost creatia McCann Erickson, o agentie care de ani buni incearca si reuseste sa dea acestui brand international un chip local, fara sa agreseze valorile generice ale marcii: nonconformism, spirit de fronda, teribilism.

×
Subiecte în articol: sufletul comertului