x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Trei fraţi s-au născut la aceeaşi oră!

Trei fraţi s-au născut la aceeaşi oră!

07 Apr 2011   •   16:44
Trei fraţi s-au născut la aceeaşi oră!

160173-frati-1.jpgUn cuplu din Marea Britanie se făleşte cu o performanţă mai puţin obişnuită: toţi cei trei copii ai lor s-au născut la aceeaşi oră, 7.43!

 

Conform Daily Mail, Ella a fost prima venită pe lume, născându-se pe 10 octombrie 2005, la ora 7.43. Surioara sa, Evie a urmat-o doi ani mai târziu, pe 26 decembrie 2007, numai că aceeaşi oră a naşterii a fost post-meridian.

În fine, pentru că trebuia să existe şi un băieţel în familia britanică, Harrison a venit pe lume pe 20 ianuarie 2010, la ora 7.43, de această dată, dimineaţa.

 

Părinţii celor trei, o lucrătoare la bancă, Lowri Dearsley, şi un poliţist, Matt Rigby, cred ca numerele care compun ora de naştere a celor trei copii reprezintă un talisman, luând deja decizia de a şi le tatua pe braţe.

 

Bookmakerii casei de pariuri William Will au anunţat ca probabilitatea ca trei fraţi să se nască la aceeaşi oră este de una la două milioane, iar un oficial i-a anunţat pe cei doi părinţi că în cazul în care doresc să mai aibă un al patrulea copil, iar acesta se va naşte la 7.43, le va fi oferită o cotă de...743 la suma pe care o vor paria!

×
Subiecte în articol: nastere frati