x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Trendy la birou

Trendy la birou

de Adriana V. Paduraru    |    11 Iul 2008   •   00:00

Cine spune că la serviciu nu trebuie să dai atenţie detaliilor de care e musai să te îngrijeşti cînd vrei să fii în pas cu moda greşeşte amarnic. Celebra ţinută office nu trebuie să fie ternă, ca să inspiri seriozitate şi profesionalism.

Cine spune că la serviciu nu trebuie să dai atenţie detaliilor de care e musai să te îngrijeşti cînd vrei să fii în pas cu moda greşeşte amarnic. Celebra ţinută office nu trebuie să fie ternă, ca să inspiri seriozitate şi profesionalism. Ca să ieşi în evidenţă la modul "Aşa da" şi să dai bine în faţa şefilor, dar şi a partenerilor de afaceri, nu trebuie să uiţi că poţi fi trendy şi la birou. Un costum sobru poate fi înviorat cu o cămaşă în culori la modă, la care poţi adăuga accesorii puţine şi de bun-gust. Ţesăturile de calitate şi croielile "curate" sînt obligatorii, la fel şi servieta sau geanta diplomat. Şi nu vorbim aici despre acele serviete obosite, ci despre produse deosebite, atît ca design, cît şi ca material.

 
PARADĂ LA BIROU. În concluzie, ţinuta office dezvoltă o întreagă filozofie. Iar cei care vor să schimbe păreri despre cum este bine să te prezinţi îmbrăcat la serviciu şi să exemplifice acest lucru cu fotografii ale colegilor au ocazia să  facă toate aceste lucruri, şi chiar mai mult de atît, pe site-ul www.viatalaserviciu.ro, la secţiunea Concurs. Portalul a lansat, în premieră pentru România, şi o competiţie online pentru cele mai frumoase ţinute la birou. Astfel, angajaţii de la companiile româneşti au posibilitatea să posteze pe internet clipuri video sau fotografii ale colegelor şi colegilor cu un stil ireproşabil. Şi ca să vedeţi că nu-i de glumit cu moda la birou, în concurs vor intra defilările "catwalk", momentele pline de stil de la petrecerile firmei, prezentări ale ţinutei de serviciu, coafurii sau accesoriilor mai speciale.


PREMII. Pentru a aduce dovada prezenţei cu stil de la serviciu, participanţii înscrişi în această competiţie trebuie să posteze şi să voteze la rubrica "Modă" materiale originale, poze şi clipuri cu ţinutele care atrag priviri, iar autorul cel mai inspirat va primi un premiu din partea organizatorului.

News

PODUL MODEI. În Heringsdorf (nordul Germaniei) a avut loc o prezentare de modă mai puţin obişnuită. Nu mai puţin de 12 case de modă şi-au lansat noile colecţii în aer liber, pe un pod deasupra Mării Baltice. De aici şi titlul generic al întregii prezentări – "Podul modei". Modelul din imagine prezintă o creaţie a designerului Sandra Straukaite.

 
COMPETIŢIE DE PĂLĂRII. Ca în fiecare an, cursa de cai din Durban (Africa de Sud) aduce cu sine şi un inedit concurs de pălării. Mai multe top-modele sud-africane au etalat astfel cele mai interesante creaţii în materie de pălării. Cursa Durban Vodacom este unul dintre cele mai importante evenimente mondene ale lunii iulie din Africa de Sud. Nici o celebritate autohtonă nu ratează această manifestare, fiind un bun prilej şi pentru ele să-şi etaleze ţinutele luxoase. În total, în jur de 60.000 de spectatori participă la această cursă, pariurile depăşind 15 milioane de dolari.

×
Subiecte în articol: life & style