x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun "Trofeul Agentul VIP"

"Trofeul Agentul VIP"

de Cristiana Stamatescu    |    23 Iul 2010   •   00:00
"Trofeul Agentul VIP"

Zece temerari au pornit în urmă cu o săptămână într-o competiţie serioasă şi amuzantă: să cucerească "Trofeul Agentul VIP".

Printre aceştia s-au aflat Mihai Mitoşeru, Mihaela Tatu şi Jasmine. Ideea a pornit de la specificul interesant al Parcului Arsenal din Orăştie, deschis tuturor celor care vor să-şi petreacă timpul liber într-un mod activ: în perimetrul fostei fabrici de armament de la Orăştie oricine poate face instrucţie militară... de voie. Există aici tancuri, carturi, drezină... Într-un asemenea spaţiu ofertant, zece vedete curajoase, împărţite în două echipe, candidează la titlul de "Agent VIP", trecând prin probe solicitante şi amuzante: Jasmine, Nuami Dinescu, Deea şi Dinu Maxer, Toni Ionescu, Diana Bişinicu, Brianna Caradja, Mihaela Tatu, Mihai Mitoşeru şi logodnica lui, Noemi. Cristi Brancu, asistat de Oana Turcu, a condus această competiţie.

O CUMPLITĂ FEBRĂ MUSCULARĂ
"Ce-i drept, n-am crezut că va trebui să facem toate probele", a declarat Mihai Mitoşeru după filmări. "Mă îndoiam că unii dintre noi vor avea curaj să alerge ca la un examen pentru IEFS, să urce pe plasă, să sară garduri, activităţi epuizante şi pentru cei care zilnic merg la sală. Am făcut o cumplită febră musculară, aşa cum nu-mi aduc aminte să fi avut vreodată. Dar jur că a meritat fiecare secundă de efort petrecută acolo. Dacă la început, pe unii dintre participanţi nu-i ştiam decât din vedere, acum, cu toţii ne interesăm de locuri unde să facem concediul împreună", a mai spus el.

"DACĂ MĂ BAŢI, DIVORŢEZ"
Momente memorabile au fost multe, după cum a povestit şi Cristian Brancu, cel căruia i-a venit ideea realizării acestui show. Show despre care spune că este cea mai pasionantă experienţă a acestui an. De exemplu, la una dintre probe, vedetele erau obligate să tragă în ţinte cu figurile lor în timp ce conduceau o maşină de golf. Soarta probei a stat în mâinile lui Dinu Maxer, care avea ocazia astfel să-şi bată soţia, pe Deea, care se afla în echipa adversă. Se poate vedea în finală cum Deea ameninţă: "Iubire, dacă mă baţi, divorţez!". Dinu a fost corect şi... a tras foarte bine, bătându-şi soţia. Deea şi-a scos verigheta şi i-a dat-o lui Dinu. Brancu va anunţa deznodământul la "Agentul VIP", la Antena 2.

"AGENTUL VIP", ÎN CREŞTERE
Iniţiativa Antenei 2 de a face un show altfel decât cele de până acum a adus audienţă postului. Comparativ cu vara anului trecut, "Agentul VIP" are în medie 130.000 de telespectatori din întregul mediu urban, de la începutul verii şi până la mijlocul lui iulie, cu 15% mai mult decât anul trecut. Românii pot urmări acest "show în show" la Antena 2 de luni până joi, de la ora 22:00, când în direct intră Cristi Brancu.

×
Subiecte în articol: special observator