x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Un avion cu 68 de persoane la bord s-a prăbuşit în Cuba

Un avion cu 68 de persoane la bord s-a prăbuşit în Cuba

05 Noi 2010   •   00:00

Un avion de linie cubanez ATR-72, care se deplasa de la Santiago de Cuba (est) către Havana, s-a prăbuşit joi în centrul insulei din Caraibe, având la bord 68 de persoane, dintre care 28 de străini.



" Echipele de salvare din provincia Sancti Spiritus (centru) au localizat primele cadavre în cursul nopţii de joi spre vineri , a anunţat cotidianul Escambray, citat de site-ul oficial cubanez Cubadebate. Site-ul publică o fotografie care înfăţişează epava în flăcări.

Avionul cu elice al companiei publice AeroCaribbean a anunţat în jurul orei 17.30 (00.30 ora României) o "situaţie de urgenţă", la mai puţin de o oră după decolarea din Santiago, din cauza vremii nefavorabile şi a furtunii tropicale Tomas, a anunţat televiziunea cubaneză, citând un comunicat al Institutului aeronautic civil.

" Serviciile de control al traficului aerian au pierdut apoi orice contact" cu aeronva, care s-a prăbuşit "în regiunea Guasimal, (provincia Sancti Spiritus, centru)", au adăugat autorităţile,citate de Mediafax,  fără a menţiona bilanţul victimelor sau naţionalitatea pasagerilor străini.

×
Subiecte în articol: lumea