x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun "Un Crăciun cu Ştefan Bănică". "Ho Ho Ho"

"Un Crăciun cu Ştefan Bănică". "Ho Ho Ho"

04 Dec 2009   •   00:00
"Un Crăciun cu Ştefan Bănică". "Ho Ho Ho"

Sâmbătă, 5 decembrie, la ora 17:00, Ştefan Bănică are întâlnire cu fanii în Băneasa Shopping City pentru a lansa cel mai nou album al său, "Un Crăciun cu Ştefan Bănică" şi DVD-ul cu prima comedie românească de Crăciun - "Ho Ho Ho".



La nouă ani de la editarea primei sale compilaţii de Crăciun, Ştefan Bănică a pregătit un material discografic dedicat Sărbătorilor de Iarnă, album ce conţine cântece alese cu grijă de el, colinde şi melodii ce surprind atmosfera Sărbătorilor. "Un Crăciun cu Ştefan Bănică" reuneşte 10 cântece, unele dintre cele mai cunoscute piese dedicate Sărbătorilor de iarnă, hituri binecunoscute, dar şi noul cântec de Crăciun: "Ho Ho Ho". Melodia ce promovează albumul se află şi pe coloana sonoră a filmului omonim, care a fost lansat în cinematografe. Pe lângă colindele tradiţionale: ""O, brad frumos!" sau "O, ce veste minunată", albumul de colecţie conţine şi piese compuse de artist special pentru Crăciun, dar şi melodii internaţionale dedicate acestei perioade. (R.I.A.)

5429-108634-catalinbotezatu3.jpg
Bote, zi de naştere în India  
Designerul Cătălin Botezatu este invitatul special al festivalului de modă India Couture Week, eveniment ce are loc între 3 şi 5 decembrie, la New Delhi. Organizatorii l-au invitat pe cunoscutul creator de modă român pentru a-şi prezenta noua lui colecţie Haute Couture "Return to Ra". Cătălin se va întâlni, în cadrul vizitei în capitala Indiei, cu mai mulţi reprezentanţi ai industriei de film de la Bollywood pentru a discuta viitoare colaborări. La fel ca în cazul ultimilor patru ani, Botezatu îşi va serba şi de această dată ziua de naştere peste hotare. (Oana Bâltoc)  

5429-108635-dsc_6911_resize.jpgIura Luncaşu i-a luat moţul fiului

Regizorul Iura Luncaşu a serbat prima zi de naştere a fiului său, Mihnea. Iura a ţinut să respecte tradiţia tăierii moţului şi a obiectelor atent aranjate pe tăviţă. "Am păstrat această tradiţie pentru că mi s-a părut interesantă. Primul lucru pe care l-a luat a fost un pix, apoi s-a jucat mai mult cu o cheie de maşină, după care a luat un DVD", îşi aminteşte emoţionat regizorul telenovelei "Aniela". (A.V.P.)

×
Subiecte în articol: magazin