x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Un Crăciun hot!

Un Crăciun hot!

23 Dec 2008   •   00:00

Anul ăsta ce primim de Moş Crăciun? Păi, ce să primiţi, dragii Moşului, că e criză. Moşu’ nu mai are bani. Uite, dacă funcţiona şi sania Moşului pe benzină, poate ajungea, na, şi prin zone defavorizate, unde n-au vazut ăia Crăciun în viaţa lor, da’ aşa, că trage pe bază de reni, nu mai are Moşu’ ce să le dea să-mbuce.



Vedeţi, nici renii nu mai sunt ca altădată. Nimic nu mai e ca altădată. Nimic nu mai e burtos şi vânjos, energic, puternic şi plin de bani. I-a slăbit criza şi pe reni. Li s-au subţiat muşchii şi nici potcoave nu mai au. Plus că Moşu’ a fost nevoit să concedieze mare parte din personalul de spiriduşi care lucrau la fabrica de jucării. La fel şi Moşii pentru copiii mai mari din firme şi corporaţii. Şi ei s-au văzut nevoiţi să concedieze lumet, aşa că nici acolo nu se mai împart prime grase şi cadouri luxoase.

COPULAŢIE LA LIBER. Însă oricum, putem urma exemplul sănătos al britanicilor. Ei par să fi găsit soluţia socială în vremuri de restrişte: au înlocuit majoritatea activităţilor de petrecere a timpului liber şi de distracţii cu sexul. Se-mpuiază, adică, precum iepurii. Nu costă prea mult şi creează, aşa, un fel de liant. Se mai refac legăturile emoţionale, se mai împrieteneşte lumea, ne mai apropiem sufletele unii de alţii. Dacă nu mai sunt gaz şi lemne, nu-i nimic, ne-ncălzim unii de la alţii, într-o despuială generală. În plus, creşte şi producţia. Desigur, producţia de prezervative. Ca-n toate timpurile, există mereu unii care transformă criza în beneficiu. Să facem deci sex şi să producem prezervative. Să ne-ntoarcem la sexul natural de altădată, fără artificii de imagine, cum ar fi chiloţeii zaharisiţi sau jucărelele erotice. Că astea costă mult, şi în loc să mâncăm sutiene mai bine cumpărăm un kil de făină şi facem o pâine de casă.

HAOS LA GRATUITĂŢI.
Sexul? Nu costă nimic. E gratis şi pe toate drumurile. Putem deveni acum o planetă fericită, guvernată de înţelegere şi prietenie, unde toată lumea face sex cu toată lumea. Nu ne mai permitem prânzuri de afaceri? Nu-i nimic, facem sex de afaceri. Nu mai putem să cumpărăm jucării copiilor, să le punem sub brad? Nu-i nimic, le facem un frăţior sau o surioară şi zicem că-i de la Moşu’. Ne-ntoarcem la origini, ca s-o luăm apoi de la capăt. Ciclic.

×
Subiecte în articol: punctul pe g