x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Un filmuleţ care arată cât de mult s-a schimbat Lindsay Lohan de-a lungul timpului face furori pe internet

Un filmuleţ care arată cât de mult s-a schimbat Lindsay Lohan de-a lungul timpului face furori pe internet

05 Apr 2012   •   14:14
Un filmuleţ care arată cât de mult s-a schimbat Lindsay Lohan de-a lungul timpului face furori pe internet

Un filmulet despre actrita Lindsay Lohan, care arata cum si-a schimbat vedeta infatisarea de-a lungul timpului face furori pe internet, clipul fiind vazut pe Youtube de aproximativ 3 milioane de persoane in cateva zile, potrivit Yahoo News.

In numai 60 de secunde, clipul arata cat de mult s-a schimbat actrita, in varsta de 25 de ani, de la o fetita vedeta adorabila la o celebritate care a avut probleme cu drogurile.

Lindsay Lohan a fost considerata una dintre cele mai talentate actrite tinere de la Hollywood, cariera ei atingand un moment de varf in 2003 - 2004, cand a jucat in filmele "Vinerea traznita/ Freaky Friday" si "Fete rele/ Mean Girls".

Saptamana trecuta, actrita a fost eliberata de obligatia de se mai prezenta pentru a fi audiata periodic in fata Curtii Superioare din Los Angeles, dupa ce ajuns cu bine la finalul regimului de libertate conditionata care i-a fost impus in urma unui scandal din 2007, cand Lindsay Lohan a fost surprinsa conducandu-si automobilul in stare de ebrietate si avand asupra ei stupefiante.

Lindsay se afla inca sub restrictiile unui alt regim de libertate conditionata, sub care a fost plasata pentru furtul unui colier, in 2011, dar acest regim nu o obliga sa se prezinte periodic in fata unui tribunal, atat timp cat actrita nu va comite niciun delict. Acest regim "informal" se va incheia in mai 2014.

×
Subiecte în articol: lindsay lohan droguri internet youtube