x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Un german vinde hârtie igienică cu chipul lui Hitler, dar fără mustaţă: "Are nevoie de atingerea ta specială, pentru a fi completă"

Un german vinde hârtie igienică cu chipul lui Hitler, dar fără mustaţă: "Are nevoie de atingerea ta specială, pentru a fi completă"

29 Mar 2012   •   10:47
Un german vinde hârtie igienică cu chipul lui Hitler, dar fără mustaţă: "Are nevoie de atingerea ta specială, pentru a fi completă"

Un student de 32 de ani din Germania a devenit un om de afaceri de succes de cand a inventat hartia igienica ce are imprimat chipul lui Hitler pe ea.

Pentru a-si vinde produsul, Georg Buchrucker, din Bonn, a gasit si sloganul potrivit: "Hartia igienica ce are nevoie de atingerea ta speciala. Distreaza-te si cu stanga si cu dreapta".

Ideea este ca din chipul imprimat pe hartia igienica lipseste mustata emblematica a dictatorului, mustata pe care trebuie sa o adauge utilizatorii produsului...

Un alt sologan, care a generat si critici la adresa studentului este: "Deseneaza tu un Shitler".

"Sunt incantat ca ideea mea a devenit atat de populara. Ma deranjeaza insa criticii care spun ca hartia trivializeaza crimele comise de Hitler si de nazisti. Este doar un produs practic si o critica umoristica. Ce alt mustacios din istorie merita un astfel de tratament, daca nu Hitler", a declarat studentul.

Un pachet cu 8 suluri costa patru euro, putand fi comandat de pe site-ul drawtheshitler.com. Taxa de livrare este de 2 euro pentru comenzile din Germania si de patru euro pentru alte tari.

Studentul spune ca a primit comenzi chiar si din SUA sau Australia.

×