x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Un indian şi-a însurat... maimuţa fumătoare (Foto)

Un indian şi-a însurat... maimuţa fumătoare (Foto)

12 Iul 2011   •   12:19
Un indian şi-a însurat... maimuţa fumătoare (Foto)

Intr-un sat din provincia Rajasthan din India, a avut loc o nunta ca-n povesti intre... maimute. Cateva mii de oame ni au asteptat cu interes evenimentul, inca din momentul in care a fost anuntata logodna dintre maimuta fumatoare Raju si actuala 'sotie', Chinki. Invitatiile au fost trimise, detaliile meticulos puse la punct si multimea a aplaudat la fericitul eveniment... pe care autoritatile indiene l-au declarat ilegal.

Raju a devenit o celebritate locala, dupa ce a fost adoptat in urma cu trei ani de Ramesh Saini, un sofer de ricsa care l-a gasit inconstient pe marginea drumului, fiind considerat un fiu surogat pentru barbatul care nu are copii. De atunci, Raju a facut senzatie prin faptul ca s-a dovedit a fi un fumator inrait. 'Vreau sa ma bucur de sentimentele unui parinte caruia i se casatoreste copilul', declara inainte de nunta maimuteasca Ramesh, citat de Huffington Post. Consoarta lui Raju este dintr-un sat vecin, ea traind pana acum in casa unui preot.

Desi erau asteptati mai mult de 2.000 de invitati la petrecerea de dinainte de nunta, la care Raju trebuia sa vina... calare, urmand pas cu pas un ritual de nunta hindus, procesiunea a fost oprita de agentii guvernamentali. Acestia au interzis casatoria deoarece in India maimutele sunt proprietatea statului. In ziua nuntii, satul unde urma sa aiba loc procesiunea a fost impanzit de 200 de gardieni, care au amenintat ca vor aresta invitatii, si, desi unii dintre acestia si-au facut aparitia, atat 'mirii' cat si proprietarii acestora s-au facut nevazuti.

Ulterior, proprietarii maimutelor au anuntat ca Raju si Chinki s-au casatorit in secret in padure, inainte de a fi capturati de brigadierii silvici. Tatal spiritual este, insa, increzator ca ei vor fi eliberati si ii asteapta acasa cu...o receptie de nunta. (foto: huffingtonpost.com)

×