x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Un infractor a folosit fotografia unui actor celebru pe actul său de identitate pentru a deschide un cont bancar

Un infractor a folosit fotografia unui actor celebru pe actul său de identitate pentru a deschide un cont bancar

29 Feb 2012   •   11:57
Un infractor a folosit fotografia unui actor celebru pe actul său de identitate pentru a deschide un cont bancar

Un hot din Recife, Brazilia, a folosit fotografia actorului Jack Nicholson pe actul sau de identitate si a fost arestat deoarece a incercat sa foloseasca documentul fals pentru a deschide un cont bancar, scrie Daily Mail.

"Nu exista nicio asemanare fizica intre suspect si actor", au spus politistii.

Fotografia cu Jack Nicholson folosita de Ricardo Sergio Freire de Barros a aparut in 2003 in publicatia Entertainment Weekly si a fost realizata de fotograful Martin Schoeller.

Hotul a scris in dreptul fotografiei false numele fotbalistului João Pedro dos Santos.

In momentul in care a fost retinut, Barros mai avea la el alte cinci carti de identitate false, dintre care doar una avea fotografia actorului de 74 de ani. Asupra hotului au mai fost gasite 36 de carnete de cec, patru carti de credit si alte acte falsificate.

Barros era urmarit de politie de trei luni, dar a fost arestat abia marti, cand iesea din banca. Infractorul a fost acuzat de fals in documente si uz de fals in acte. Barbatul a fost dus la sectia de politie, unde a negat toate acuzatiile care i se aduc.

×