x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Un serial animat online cu Sylvester Stallone, în pregătire la Hollywood

Un serial animat online cu Sylvester Stallone, în pregătire la Hollywood

de Mediafax    |    03 Mai 2012   •   17:44
Un serial animat online cu Sylvester Stallone, în pregătire la Hollywood

Un serial animat online, intitulat "Soul Surviver", in care personajul principal ar putea fi interpretat de Sylvester Stallone, se afla in pregatire la Hollywood si va fi produs de compania Lionsgate, informeaza MEDIAFAX.

Compania Lionsgate, care a produs deja trei seriale ce sunt difuzate pe internet - drama canadiana "Endgame", difuzata de Hulu Plus, "Orange is the New Black", difuzat de Netflix, si "Bite Me!", difuzat de Machinima -, se afla in negocieri avansate pentru a produce acest proiect cu compania Reliance.

Acest proiect, care descrie viata ultimului mercenar de pe planeta, nu si-a gasit deocamdata o platforma online care sa il difuzeze.

Compania Lionsgate a produs si unul dintre cele mai recente filme de cinema in care a jucat Sylvester Stallone, lungmetrajul de actiune "The Expendables", si a anuntat ca va produce si continuarea acestei pelicule.

Actorul, regizorul si producatorul de film Sylvester Stallone a devenit cunoscut cu roluri in filme de actiune precum cele din seriile "Rocky" si "Rambo". In anii '80, "Sly", asa cum este numit in presa, a fost unul dintre cei mai bine platiti actori de la Hollywood.

×
Subiecte în articol: serial Hollywood sylvester stallone