x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Un tânăr prins la cerşit în Italia susţine că a jucat la Steaua

Un tânăr prins la cerşit în Italia susţine că a jucat la Steaua

04 Ian 2009   •   00:00

Cotidianul Il Tempo scrie că un tânăr român care cerşea pe străzile Romei susţine că a fost fotbalist la Steaua, fiind antrenat chiar de Walter Zenga.



Tânărul a fost găsit pe strada Principe Umberto, când cerea bani unor trecători. El i-a atras atenţia vicechestorului Sergio Quarantelli pentru faptul că exagera în încercarea de a părea cocoşat şi şchiop.

"Întrebat despre starea sa de sănătate, mai întâi tânărul nu a dorit să răspundă, însă când i s-a cerut să meargă la un control la o clinică, românul a spus totul. Tânărul de 28 de ani nu doar că era perfect sănătos, dar are un trecut glorios în ţara lui. Tânărul a povestit că a fost o speranţă a balonului rotund în echipa Steaua şi că a fost antrenat chiar de Walter Zenga. Condus la Comisariat pentru identificare, falsul cerşetor a fost denunţat pentru abuz contra încrederii publice", scrie Il Tempo.

Printre lucrurile ce i-au fost confiscate, poliţiştii au găsit un baston, dar şi 250 de euro, sumă strânsă în doar două ore în monede de 50 de cenţi şi un euro.
Mediafax

×
Subiecte în articol: lumea