x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Un tată îşi FILMEAZĂ PE ASCUNS fata adolescentă în timpul unei sesiuni de SELFIE-uri. Ce a ieşit întrece orice imaginaţie (VIDEO)

Un tată îşi FILMEAZĂ PE ASCUNS fata adolescentă în timpul unei sesiuni de SELFIE-uri. Ce a ieşit întrece orice imaginaţie (VIDEO)

27 Aug 2014   •   10:56
Un tată îşi FILMEAZĂ PE ASCUNS fata adolescentă în timpul unei sesiuni de SELFIE-uri. Ce a ieşit întrece orice imaginaţie (VIDEO)

Pe lângă faptul că îi hrănesc şi au grijă de ei până împlinesc vârsta de 18 ani, de fapt, părinţii au o singură obligaţie când vine vorba despre copiii lor - să-i facă de râs ori de câte ori au ocazia, comentează ironic metro.co.uk.

Un tată şi-a luat această datorie în serios, filmându-şi pe ascuns fata adolescentă în timpul unei intense sesiuni de selfie-uri.

Ros Beckham se afla la volanul maşinii sale când a observat că fiica sa, aflată pe bancheta din spate, îşi făcea singură poze în tot felul de ipostaze, probabil pentru a le posta pe diverse reţele de socializare.

După ce, timp de aproape un minut, a privit şi s-a amuzat, Ros a decis că asemenea scenă nu poate fi trecută prea uşor cu vederea aşa că a decis s-o filmeze pe rebela adolescentă în toată splendoarea ei.

Ce a ieşit, vedeţi mai jos!

×