x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Un vot mare, o votcă mică

Un vot mare, o votcă mică

de Adriana V. Paduraru    |    30 Mai 2008   •   00:00

Foaie-verde de araţar, să traiască domn’ primar! In­diferent de cine va ieşi cîştigător la “locale”, sloganul binecu­noscut al majoretei Victoriţa din Branca Costeşti se va potrivi mănuşă. În Divertis Mall lumea s-a pregătit de alegeri.

Foaie-verde de araţar, să traiască domn’ primar! In­diferent de cine va ieşi cîştigător la “locale”, sloganul binecu­noscut al majoretei Victoriţa din Branca Costeşti se va potrivi mănuşă. În Divertis Mall lumea s-a pregătit de alegeri. Pînă şi Costel Păgubosu şi-a deschis Bufet Electoral Central (BEC). El îi aşteaptă aici pe candidaţii la primărie. După numărarea voturilor, motiv pentru a bea ceva o să aibă fie­care. Alesul de bucurie, înfrîntul de necaz. Numai prima­rul din Branca Costeşti nu face nimic. “La noi, dacă faci ceva oamenilor li se pare anormal şi nu te votează. Sloganul meu a fost întotdeauna «Să nu facem nimic». Aşadar, ca să fim siguri de succes, nu facem nimic. Şi mai am un slogan. «Un vot mare, o votcă mică». Cine vine cu poză pe telefonul mobil prin care să demonstreze că m-a votat primeşte un păhărel”, ne-a dezvăluit domn’ Primar. Dacă edilul din Branca Costeşti ştie ce are de făcut, adică NIMIC, Păgubosu are de... gîndit: “Eu cu cine vot(ch)ez?”.


SPECIAL DE ALEGERI.
Grupul Divertis vă invită duminică seara să participaţi la premiera filmului de acţiune electorală “Primarul 000”, cu Orban, Oprescu şi Obla­ga. Emisiunea specială dedicată alegerilor va mai cuprinde Topul muzical al primăverii cu Bătaia de la Gogo­şoaia, trupa de la Rockoare, Sorinel Pavarotti Puştiul şi maneaua de la Operă, News cafe cu parada homosexualilor derutaţi, cu orientare sexuală neclară, Scorpiile şi Exit-poll la Bufetul Electoral Central al lui Costel Păgubosu. De asemenea, Cristina Rus, artistă care a făcut turul României în spectacole electorale, va povesti cum se vede de pe scena de spectacol febra alegerilor din ţara noastră.

 

“La noi, dacă faci ceva oamenilor li se pare anormal şi nu te votează. Sloganul meu a fost întotdeauna «Să nu facem nimic». Aşadar, ca să fim siguri de succes, nu facem nimic”

Domn’ P­rimar din Branca Costeşti

×
Subiecte în articol: cover story