x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Vacanţă de vis la Disney alături de Cleopatra Stratan

Vacanţă de vis la Disney alături de Cleopatra Stratan

de Cosmina Stoicescu    |    16 Iul 2012   •   13:28
Vacanţă de vis la Disney alături de Cleopatra Stratan

Pe 1 iunie, Cleopatra Stratan le-a oferit celor mici un cadou de ziua lor: aceasta a sustinut la Sala Palatului concertul de lansare a celui mai recent album al sau, "Melodii pentru copii". Intr-o sala devenita neincapatoare pentru copiii si parintii prezenti, Cleopatra a oferit tuturor o adevarata sarbatoare a Zilei Copilului.

Cu aceasta ocazie, organizatorii au oferit copiilor sansa de a pleca la Disneyland Paris. Astfel, toti cumparatorii de bilete care au participat la concert, au intrat automat in tragerea la sorti pentru un sejur de vis la Disneyland Paris alaturi de familia Stratan. La sfarsitul show-ului, Cleopatra a extras biletul care a trimis-o pe Mathea Bratosin la Disneyland.

Intre 2 si 5 iulie, castigatoarea impreuna cu mama sa si familia Stratan au petrecut o vacanta de vis la Disneyland Paris. Pentru ca locul magic ofera posibilitati variate de distractie atat pentru cei mici, cat si pentru adulti, in cele patru zile de vacanta, marea familie Stratan nu a avut timp sa se plictiseasca.

'In primul rand am avut parte de o vreme foarte frumoasa, ceea ce ne-a facut sa stam toata ziua in parc. Cleopatrei i-au placut locurile unde erau printese, iar lui Cezar, unde erau pirati. Nimic nu se compara cu o vacanta la Disneyland, atat pentru copii, cat si pentru parinti. Nu cred ca este ceva mai frumos pentru un parinte decat sa-si vada copiii fericiti!', a declarat Pavel Stratan.

Vacanta oferita de Alltur le-a dat ocazia sa viziteze cele doua parcuri de distractii din cadrul Disneyland, unde cei mai mici dintre pitici se puteau juca si poza cu Mickey Mouse, Donald Duck si alte personaje de poveste, iar adultii au putut experimenta Trenuletul Groazei sau o calatorie cu navetele spatiale.

'Pentru noi a fost o vacanta de neuitat. Ne-am simtit foarte bine si m-am bucurat ca fiicei mele i s-a implinit un vis. Nu numai ca a vazut toate minunatiile posibile dar a si legat o stransa prietenie cu Cleopatra, pe care o aprecia inca inainte de aceasta excursie.', a completat Mariana Bratosin, mama castigatoarei excursiei la Dineyland.

×