x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Vanessa Paradis nu crede în căsătorie sau în suflete pereche

Vanessa Paradis nu crede în căsătorie sau în suflete pereche

22 Ian 2012   •   14:40
Vanessa Paradis nu crede în căsătorie sau în suflete pereche

Vanessa Paradis a declarat intr-un interviu ca nu crede in suflete pereche sau in casatorie, la cateva zile de cand presa a scris ca relatia de 14 ani dintre ea si Johnny Depp s-a incheiat, informeaza Contactmusic.

Actrita a facut aceste declaratii la Paris, unde se afla pentru a-si promova cel mai recent film al ei, "Cafe De Flore". Vanessa a spus ca nu crede in casnicie sau in suflete pereche pentru ca "in cazul in care pierzi sufletul pereche, viata nu mai are niciun sens".

"Ideea de suflete pereche este frumoasa si este foarte romantic sa vorbesti despre ea intr-o melodie sau intr-un film. In realitate, aceasta idee ma sperie", a marturisit Vanessa Paradis.

Johnny Depp si Vanessa Paradis s-au despartit dupa o relatie ce a durat 14 ani, informatie care nu a fost confirmata inca oficial. Cei doi au impreuna doi copii, Lily-Rose, in varsta de 12 ani, si Jack, in varsta de 9 ani.

Se pare ca problemele au aparut in cuplu dupa ce, in aprilie, anul trecut, Depp a aparut pe prima pagina a unei reviste, sarutand o alta femeie. Acea femeie ar fi fost chiar agenta actorului, Robin Baum.

×
Subiecte în articol: film relatie Johnny Depp vanessa paradis