x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Vedete - Ana Maria Gheorghe

Vedete - Ana Maria Gheorghe

de Adrian Vaduva    |    05 Ian 2007   •   00:00
Vedete  -  Ana Maria Gheorghe

Isi doreste sa se inscrie la UNATC si sa primeasca un rol de telenovela

Isi doreste sa se inscrie la UNATC si sa primeasca un rol de telenovela

Cu Ana Maria Gheorghe ati facut cunostinta in urma cu ceva vreme, la Pro TV, unde era una dintre coprezentatoarele emisiunii "Bune si nebune". Pana acum, a facut echipa cu Tanta (Nuami Dinescu) si Mihaela Tatu la "De 3 x femeie".

AUTOCARACTERIZARE. Nascuta in zodia Balantei, Ana Maria spune despre ea ca este o persoana echilibrata si, uneori, foarte incapatanata. Cum este ambitioasa, nu suporta usor propriile esecurile. Ii plac oamenii naturali, care stiu ce sa ceara de la viata. Nu suporta, in schimb, lasitatea si obraznicia.

VISURI. O data cu inceperea noului an, Ana Maria are planuri mari. "O sa incep sa iau lectii de dictie. Mai mult, intentionez sa ma uit cu atentie la emisiunile din sezonul trecut pentru a vedea unde am gresit. Sunt convinsa ca astfel ma voi perfectiona", a declarat Ana Maria.

Pentru ca este atrasa de lumea artistica, vedeta Acasa TV se gandeste sa dea examen de admitere la teatru: "Vreau sa fac o facultate care sa aiba legatura cu profesia mea de acum. M-am gandit si la Jurnalism, dar inclin mai mult spre UNATC". Iar daca anul 2007 ii va aduce si un rol de telenovela, ar fi perfect. "Nu stiu exact ce fel de rol mi s-ar potrivi, dar sunt deschisa oricarei propuneri. Sunt fan Bebe Cotimanis, Elvira Deatcu, Carmen Tanase si am avut emotii de fiecare data cand i-am avut invitati in emisiune", a adaugat Ana Maria.

Pentru ca Romania nu i-a oferit atat de multa zapada pe cat ar fi sperat, vedeta Acasa TV si-a petrecut vacanta in Austria. "Am mers cu prietenii la schi, dar si la cumparaturi".

Curriculum vitae

Ana Maria Gheorghe s-a nascut la 25 septembrie 1984. A absolvit Liceul "George Calinescu". Este studenta la Facultatea de Management Financiar, in cadrul Institutului Bancar Roman. In televiziune a intrat in 2005, la "Bune si nebune". A urmat apoi un rol principal, Ioana, in "La servici". Actorii preferati sunt Robert De Niro, Al Pacino, Keanu Reeves si Monica Belluci. La capitolul scriitori preferati, Ana Maria se opreste la Paulo Coelho. Ii plac muzica, masinile si cumparaturile.
×
Subiecte în articol: maria ana