x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Vezi ce vedetă a devenit prima persoană cu 20 de milioane de fani pe Twitter

Vezi ce vedetă a devenit prima persoană cu 20 de milioane de fani pe Twitter

de Mediafax    |    06 Mar 2012   •   12:17
Vezi ce vedetă a devenit prima persoană cu 20 de milioane de fani pe Twitter

Cantareata pop americana Lady Gaga a devenit la sfarsitul saptamanii trecute prima persoana din lume care are peste 20 de milioane de fani pe platforma de microblogging Twitter, informeaza MEDIAFAX.

"Monstruletul" cu numarul 20.000.000, asa cum artista le spune fanilor ei, s-a inscris la sfarsitul saptamanii trecute. Luni, cantareata avea deja 20,12 milioane de "followers" pe contul ei de pe Twitter (@ladygaga).

Un idol al adolescentilor nord-americani, canadianul Justin Bieber se afla pe locul al doilea, cu 18,11 milioane de fani, urmat de cantaretele Katy Perry (15,75 milioane de followers), Shakira (14,56 milioane de followers) si Rihanna (14,49 milioane de followers).

Presedintele american Barack Obama se afla pe locul al optulea, cu 12,84 milioane de fani.

Cantareata Lady Gaga a devenit celebra gratie unor piese precum "Bad Romance" si "Poker Face", dar si cu ajutorul unui marketing agresiv al provocarilor - in special vestimentare.

In mai putin de trei ani de cariera, Lady Gaga a castigat numeroase premii, printre care cinci Grammy (din 12 nominalizari), a stabilit doua recorduri mondiale si a inregistrat vanzari de peste 23 de milioane de exemplare din albume si 64 de milioane din single-uri. Billboard a numit-o "artistul anului" 2010 si "cel mai bine vandut artist al anului 2010". Lady Gaga a ocupat locul 73 pe lista celor mai influenti oameni ai decadei 2000, a fost inclusa in Topul 100 al celor mai influenti oameni din lume intocmit anual de revista Times, iar Forbes a introdus-o pe lista celor mai puternice celebritati de pe glob. Tot editorii revistei Forbes au pozitionat-o pe locul 7 pe lista lor anuala a celor mai influente femei din lume.

×
Subiecte în articol: twitter poker face Lady Gaga followers