x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Vezi trailer-ul „Mission Impossible 4: Ghost Protocol”: cascadorii nebuneşti, terorişti şi BMW Vision EfficientDynamics!

Vezi trailer-ul „Mission Impossible 4: Ghost Protocol”: cascadorii nebuneşti, terorişti şi BMW Vision EfficientDynamics!

29 Iun 2011   •   13:31
Vezi trailer-ul „Mission Impossible 4: Ghost Protocol”: cascadorii nebuneşti, terorişti şi BMW Vision EfficientDynamics!

Potrivit colegilor de pe platoul de filmare din Dubai, Cruise a executat un numpr impresionant de cascadorii nebunesti, parcurgand inclusive excaladarea unei cladiri de dimensiuni foarte mari. “Traieste pentru acest lucru! In ziua aceea in care am terminat filmarile, toata lumea era extrem de fericita ca nu s-a intamplat nimic, nimeni nu s-a ranit sau n-a murit, singurul bosumflat fiind Tom deoarece trebuia sa se dea jos de pe cladire', a declarat Brad Bird, regizorul productiei, citat de Huffington Post.

“Mission Impossible 4: Ghost Protocol' mai are un “carlig', mai ales pentru iubitorii de masini, deoarece in film va putea fi observat in functiune conceptual futurist BMW Vision EfficientDynamics, care este condus chiar de Tom Cruise.

×